2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ذهنتو  مشغولش نکم

به پسرداییم پی دادن باید هرکار بگیم انجام بدی....گوشیه پسرداییمو حک کردن ولی چیز خاصی توش نداشت .....بشون گفت گمشید بابا...مسدود کرد وای بعضی جاها شندیدم خیلی وخیم تراز این حرفاست

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من از دادش کوچیکم میترسم بچس درسشو از واتس اپ میخونه

کنارش باشید وقت درس خوندن بعد گوشیو ازش بگیرید

به پسرداییم پی دادن باید هرکار بگیم انجام بدی....گوشیه پسرداییمو حک کردن ولی چیز خاصی توش نداشت .... ...

نه عزیزدلم بهتره که اصلا پیامشون رو‌نخونده پاک کنید احتمال هک کردن وجود نداره دلایلشم خیلی زیاد و واضحه  

فقط صرفا یک کمی شیطنت دارن میکنن مطمئن باشید و اینکه اطلاعات  و عکس های ما بدرد کسی نمیخوره 

کنارش باشید وقت درس خوندن بعد گوشیو ازش بگیرید

جریان چیه

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 
جریان چیه؟

یه شماره هایی زنگ میزنن بت اگه جواب دادی در عرض ۳ثانیه تمام اطلاعات گوشیتو کپی میکنه حالا برنامه بانکی داشته باشی حسابتو خالی میکنه....عکس شخصی داشته باشی تهدیدت میکنه باید واسشون کار کنی هرکار بگن انجام بدی....

نه عزیزدلم بهتره که اصلا پیامشون رو‌نخونده پاک کنید احتمال هک کردن وجود نداره دلایلشم خیلی زیاد و وا ...

نمیدونست جریانو تو واتساپ بش پی دادن بعد دیده مزاحمه مسدودش کرده شمارا اش هم عجیب قریبه اولش ۱۶۱۳...الان اسکرینشو میفرستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز