2789
عنوان

لک شیر قهوه

139 بازدید | 7 پست

سلام. پسرم 18 ماهشه 5 تا لک شیر قهوه داره اندازه هاشونم بزرگتر از 5 میلیمتره. من اوایل فکر میکردم چیز خاصی نیستن اما وقتی گوگلو خوندم که ممکنه مربوط به یه بیماری باشه دنیا رو سرم خراب شد. دکتر پوست بردم گفت چیزی نیست دکتر مغز و اعصاب هم بردم گفت احتمالش خیلی کمه. اما مساله اینه که بچه م هنوز حرف هم نمیزنه یعنی هیچ کلمه ای به جز نه نمیگه. خیلی وقته از شدت استرس از هیچی تو زندگی لذت نمیبرم. کسانی هستن که بچشون از این لک ها داشته باشه؟؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
دختر من ی دونه به شکمش داشت گوگل خوندم مردم از ترس با اینکه دکترش گفت چیزی نیست ولی همچنان استرس داش ...

یدونه هیچی نیست اصلا نباید نگران میشدی اما بچه من 5 تا هست. دکتر خودش اوایل میگفت هیچی نیست اما الان که دید حرف نمیزنه یکم شک کرد گفت ببر مغز و اعصاب. بردم گفت احتمالش 5 درصده واقعا دارم دیوونه میشم دیگه

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یدونه هیچی نیست اصلا نباید نگران میشدی اما بچه من 5 تا هست. دکتر خودش اوایل میگفت هیچی نیست اما الان ...

عزیزم به خدا توکل کن انشاءالله طوری نیست من چون وسواس فکری داشتم خیلی حساس شده بودم متاسفانه دوران خیلی سختی رو گذروندم جای لذت بردن از بزرگ شدن بچه ام

عزیزم به خدا توکل کن انشاءالله طوری نیست من چون وسواس فکری داشتم خیلی حساس شده بودم متاسفانه دوران خ ...

دقیقا منم دیگران بهم میگن وسواس فکری داری بخدا کنم همینم که میگی از وقتی راجع به لکه ها خوندم دیگه واقعا نتونستم از ته دل شاد باشم همش یه استرس همراهمه

دقیقا منم دیگران بهم میگن وسواس فکری داری بخدا کنم همینم که میگی از وقتی راجع به لکه ها خوندم دیگه و ...

عزیزم بچه ات حرف میزنه ؟مشکلی نداشت؟بچه منم لک داره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤