2777
2789

دعوا هم ندارم 

اما چرا اینجوری شده جامعه؟ 

چرا مسلمونا واجبات دینشون و سلیقه می دونن نه وظیفه؟ 

چرا اینقدر حروم خوری زیاد شده

بی غیرتی زیاد شده 

چرا فرد پرستی زیاد شده همه یه بت تو زندگیشون پیدا کردند؟ 

چرا بعضیا به فکر امام زمان عجه الله تعالی فرجه نیستیم؟ 

یعنی هیچ کس نمی خواد تغییر کنه؟ 

پس چرا اسم مسلمونی رو خودشون می ذارن 

بچه ها دلم خیلی گرفته اگه می خواید پست بذارید دعوا نکنید 🌺❤️

قفل کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی تغییر کردم... از زمانی عشقم ازدواج کرد واقعا دارم دین و ایمانمو از دس میدم 

نمازامو دست و پا شکسته میخونم 

قرآن نمیخونم و ...

خیلی حالم بده

فکر میکنم خدا نمیبینه منو 

من بخاطر خدا خیلی از کارایی که میتونستم و نکردم و درسته وظیفم بوده ولی از خدا فقط اونو میخاستم 

هر مشکلی داشتم صبوری کردم 

ولی پیش این مشکل کم آوردم 

شاید بنظرتون چیز پیش پا افتاده ای باشه ولی من کمر خم کردم زیر اسین مشکل

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

وای حرفای دلمو زدی، داشتم با دوستم تو واتساپ چت میکردم همینارو میگفتم... چرا فساد و گناه و خیانت همه جارو گرفته؟ بی غیرتی و بی حیایی شده روشنفکری؟ با خدایی و پاکی شده عقب موندگی و املی؟؟ چرا روز به روز داره به تعداد ظالم ها اضافه میشه؟؟ چرا خانم ها انقدر ارزش خودشون و آوردن پایین... تو اینستاگرام میرم 

کاربری دسته منو خواهرمه
منم خیلی تغییر کردم... از زمانی عشقم ازدواج کرد واقعا دارم دین و ایمانمو از دس میدم  نمازامو د ...

به امتحان اعتقادی ندارین؟ 

چرا حضرت زینب سلام الله علیها دینشون از دست ندادن 

تو یک روز 18 تا از محارمشون از دست دادن همه کس و کارشون از دست دادند خودشون و عزیزانشون از دست دادن 

نمی دونم شاید شما حالتون خیلی بده اما به نظر خودتون اجازه همچین کاری رو دارین؟ 

عزیزم از قدیم گفتن شکم گرسنه نه دین داره نه ایمون این و خود امامامون گفتن یه نگاه به قیمتا با سطح در ...

درسته حدیث هم داریم اما بازم فقرا دینشون از پولدارا بیشتره در ثانی بیشتر مردم برای خوشگذرونی کار حروم می کنن

خانم هایی که میگن گرونی، درسته گرونی شده، اما خیانت به شوهر چه ربطی به گرونی داره‌؟؟ تو خیابون شوهرای مردم و از راه به در کردن چه ربطی به گرونی داره؟؟ اینکه مردی با وجود همسر و بچه دنبال معشوقه باشه چه ربطی به گرونی داره؟؟؟؟ 

کاربری دسته منو خواهرمه
2790
2778
2791
2779
2792