دلتونو شیکوندن ؟ دل کسی رو شیکوندین ؟ چطور با خورده ریزه های دل شکسته تون کنار میاین اونایی که دلتون شکسته ؟ و اونایی که دل میشکونین ... نمیگم ترس از آه و اشک و اینا
خودتون خجالت نمیکشین؟
از حرفایی که شنیدینو دلتون شکونده بگید
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
خیلی دلم شکسته.هیچوقت خوب نمیشه ولی باعث میشه قوی تر بشم
عاره افرین دقیقا
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
خیلی پیش اومده دلمو شکوندن اما فقط دو بار خیلی عمیق بود. در حدی که یادش میفتم دلم دوباره به حال خودم میسوزه. با اینکه چند سال میگذره و دیگه تاثیری نداره ولی احساسش اونقد عمیق بود که یادش میفتم حسش میکنم. اما خدا توی همین دنیا بهم نشون داد و بجام تلافی کرد. گرچه اهل انتقام و تلافی نبودم و نیستم و فقط به خدا واگذار میکردم. ولی خدا بدجور تلافی دل شکسته ها رو میگیره
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)