2777
2789
عنوان

دل شیکوندن

82 بازدید | 7 پست

دلتونو شیکوندن ؟ دل کسی رو شیکوندین ؟ چطور با خورده ریزه های دل شکسته تون کنار میاین اونایی که دلتون شکسته ؟ و اونایی که دل میشکونین ... نمیگم ترس از آه و اشک و اینا 

خودتون خجالت نمیکشین؟

از حرفایی که شنیدینو دلتون شکونده بگید

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

دلم کلا از هم پاچیده شده به مرور زمان فقط باید ادامه داد

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

اقا کلا این دنیا و متعلقاتش دل منو شیکوندن ! 

هیچکیم پاسخگو نیست 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم شکسته.هیچوقت خوب نمیشه ولی باعث میشه قوی تر بشم

عاره افرین دقیقا

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

خیلی پیش اومده دلمو شکوندن اما فقط دو بار خیلی عمیق بود. در حدی که یادش میفتم دلم دوباره به حال خودم میسوزه. با اینکه چند سال میگذره و دیگه تاثیری نداره ولی احساسش اونقد عمیق بود که یادش میفتم حسش میکنم. اما خدا توی همین دنیا بهم نشون داد و بجام تلافی کرد. گرچه اهل انتقام و تلافی نبودم و نیستم و فقط به خدا واگذار میکردم. ولی خدا بدجور تلافی دل شکسته ها رو میگیره

مامان بزرگ بهترینه

هیچی چسبش میزنم و بی خیالی طی میکنم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
هیچی چسبش میزنم و بی خیالی طی میکنم 

اینم خوبه ازینجور ادما خوشم میاد😂