2789
عنوان

جاریم 😏

1219 بازدید | 49 پست

خیلی خیلی خودشیرینه .من خودم اولین بار حضوری  که بهش گفتم باردارم انقد ناراحت شد که داشت گریش میگرفت اونوقت الان ب مادرمو خواهرمو شوهرم یه عالمه پیام داده که خیلی خوشحالمو انگار دوباره خاله شدمو برا شوعرم یه عالمه پیامای طولانی فرستاده بود که بابایی دوست داشتنیش داداش مهربونم قربون بچت برم الهی و اینا .خیلی دارم از دستش حرص میخورم چون میدونم همه کاراش فیلمه .توروخدا بگید چکار کنم خیلی دارم حرص میخورم😑😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راس که نمیگی؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

بجای حرص خوردن اروم باش و این ارامش رو بچه ات هم بده

چون ادم متظاهر همیشه نمیتونه تظاهر کنه بلاخره ی روز ذاتشو نشون میده دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

اما توام سیاست داشته باش بهش تو تنهایی چیزی نگو

هیچ کاری نکن ، قضاوت هم نکن 

مهربون باش و بیخیال 😊

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
بجای حرص خوردن اروم باش و این ارامش رو بچه ات هم بده چون ادم متظاهر همیشه نمیتونه تظاهر کنه بلاخره ...

همه میشناسنش اما دلم میخاد جرش بدم بخاطر پیامایی که ب شوهرم داده بود انقد صدقه رفته بود

خوشحال باشین روی بچه اثر داره حرص خوردنتون

شاید خواسته حال بد اون موقعشو با پیام ها و خوشحالی جبران کنه... قضاوتش نکنید.... سخت نگیرید و اهمیت ندین... انشالله بچتون سالم و صالح و نامدار باشه....با شاد بودن و فکرهای خوب زندگی کنید.