2777
2789
عنوان

چرا همه فکر ذکترتون شوهر کردنه!؟

133 بازدید | 18 پست

چرا واقعاااا؟؟؟؟ تو این سایت حتی شده دخترای زیر 18 سال رو میبینم که دنبال شوهرن

بجا این فکرا سعی کنین یه خانوم مستقل و موفق بشین و وقتی به بلوغ ذهنی رسیدین عروس بشین:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودمو مثال یزنم من برای همه تحقیقاتم نیاز به پول میلیاردی دارم با ۱۹سال سن خیلی استعداد تو حیطه زیست دارم و مغز پس باید یه شوهر پولدار پیدا کنم چرا؟؟چون جامعمون همینه دیگه پول راحت به دست نمیاد

چون فک میکنن با شوهر میتونن به همه ارزوهاش برسن 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

بعد اگه یکی دو جانب رو در نظر بگیره چی؟

مثلا خود من رتبم خوب شده و مطمئنم فرهنگیان قبول میشم 

پس از لحاظ مالی مستقل میشم 

ولی از طرفی با ازدواج مشکلی ندارم

تکلیف من چیه؟

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
خب هر کسی تخیل زندگی کردنش متفاوته  یکی ۴۰ سالگی  یکی ۲۰  یکی ۱۷ زندگی هر کسی به خ ...

خیلی از افرادی که تو بچگی عروسی میکنن زندگی خوبی در آینده ندارن عزیزم 

بعد اگه یکی دو جانب رو در نظر بگیره چی؟ مثلا خود من رتبم خوب شده و مطمئنم فرهنگیان قبول میشم  ...

عزیزم خیلی از افرادی که زیر 25 سال عروسی کردن الان که تو دهه ی 40 زندگیشونن ناراضین از ازدواجشون