2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بره دکتر دارو مصرف کنه

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

چرا نمیره اخه ممکنه ریه هاش درگیر بشن یا درگیریش زیاد بشه حتما بزور ببرید نیومد زنگ بزنید اورژانس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

تاپیک‌کرونا من رو بخون 

واسه تب و لرز فقط استامینوفن ساده یا ناپروکسن بدید 

یه بسته ازیترومایسن هم بگیرید ، اول دوتا رو بخوره هز فردا روزی یکی 

برای سرفه شربت گیاهی نوسکاف بهش بدید 

آویشن براش دم کنید 

اگه نفس هاش تند تند شد باید سریع به بیمارستان برسونیدش 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

مرزنجوش، اسطوخودوس، پرسیاوش، گونه، اویشن شیرلزی، گل پنیرک، اینا را دم بزارن روزی دو تا قوری ازش بخورند. 

می توانند ناخن و عناب را جدا بجوشانند و اخر سر قاطی دمنوش کنند. 

این عااالیه. 

ی هر کسی کرونا داشته گفتیم خورده میگه عالی بوده. 

ما از هر کدام اندازه 5000 میگیرم و هفت هشت تا قوری دم نوش میده