2777
2789
عنوان

گواهی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 203 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزدلم اصلا ناراحت نشدم  ادم باید انتقاد پذیر باشه  بله حرفتون درسته تو این دوره به ...

فدای مهربونیت ❤️❤️❤️ قدر خودتو بدون❤️❤️❤️

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
نمیدونم شایدحرف شما درس باشه ولی من ناراحت شدم ازر حرفاشون 

برو بگیر واسه خودت.     برو بگیر به هیچکی نشان نده.       اینجور بوش میاد ولت نمیکنن.    اما تو کاماکان  روی موضعت باش جلوشون.  

خداکنه حداقل نزدیک بیفته

اره واقعا دعا کنید براش من که یسره کارم گریست و فکر کردن بهش ،اخه شهر ما کوچیکه خونه هامونم پنج دقیقه راهه بو ماشین ، بعد دوسه باری تو هفته حتی شده دو دقیقه همو میبینیم ،چون میرم سرکار به بهون اون میبینمش ،ولی اگه دور بیوفته دق میکنم🤦🏻‍♀️

ببخشید یعنی برای گواهی سلامت پشت هم معاینه میشه؟

نه  اون موقع فقط بکارت معاینه میشه،ولی اگر طرف درخواست کنه بله انجام میدن

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

مادرشوهر منم یروز قبل حنابندون هی اومده بود مثل سوسمار موس موس میکرد ما 9 ماه عقد بودیم من صبح روز عروسی رفتم گرفتم با همسرم و دو تا رونوشت گفتم بنویس با عکس و چسب و ساعت و روز پرت کردم جلوش یکیم برا خودم که هنوز دارم تاسف برانگیزه در دهن مردومو نمیشه بست اگه حرف مردم یک هزارم برلت مهمه برو بگیر 

اینقدر گفتین گزارش بزنین کاربری چندین و چند سالم ترکید. هیچی دیگه
مادرشوهر منم یروز قبل حنابندون هی اومده بود مثل سوسمار موس موس میکرد ما 9 ماه عقد بودیم من صبح روز ع ...

یعنی حتی میترسیده که پسرش هم دست زده باشه،بگو اخه لعنتی روز حنا خوب شد که یادت افتاد 🥰

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

ب نظرم کارت درست بوده. 

نذار انقدر وارد حریم خصوصیت بشن 

تو اختیار خودت رو داری

ببین دوحالت داره، یا از نظر مادرشوهر تو دختر پاکی هستی  که دیگه نباید بگن نامه بگیر 

اگرم شک دارن بهت، که در این صورت نباید میومدن خاستگاری. 

به نظرم واقعا زشته بگن نامه بگیر. منم بهم برمیخوره 

یعنی حتی میترسیده که پسرش هم دست زده باشه،بگو اخه لعنتی روز حنا خوب شد که یادت افتاد 🥰

آدم عوضی خودشو نشون میده نمیترسید خ است منو ضایع کنه اخه شوهرم زیادمیگفت بیا اینجا شوهرم گفت نریم ولش کن ولی من ساعت 9 دم در دکتر بودم بعدش رفتم ارایشگاه پدرسوختگی در این حد از مادر شوهر ندیده بودید 😀😀😀

آدم عوضی خودشو نشون میده نمیترسید خ است منو ضایع کنه اخه شوهرم زیادمیگفت بیا اینجا شوهرم گفت نریم ول ...

نه والا ندیده بودم.حداقل قبل عقد ادم خیالش راحته که سالمه ولی یه روز قبل عروسی بلخره شاید یه اتفاقی افتاده باشه ،باید بهش میگفتی خیالت راحت متاسفانه پسرتون مشکل داره تا صد سال دیگه هم من سالم میمونم.حداقل کمی میترسید🤣🤣🤣

نه والا ندیده بودم.حداقل قبل عقد ادم خیالش راحته که سالمه ولی یه روز قبل عروسی بلخره شاید یه اتفاقی ...

نمیشد اخه اون با مارموز بازی میگفت اومده بود به مامان طفلکم میگفت من قبل اینکه مادرشوهر دخترام بگن بردم گواهی گرفتم .قدیم دستمال بود و اینا منم گفتم فردا سر صبح با شوهرم میرم گفت نه و فلان منظوری ندارم پاشدم اومدم محلش نزاشتم الان یادم اومد ظهر بود که فرداش حنا بندون بود بعد رفتم ارایشگاه واسه شب حنابندون

نمیشد اخه اون با مارموز بازی میگفت اومده بود به مامان طفلکم میگفت من قبل اینکه مادرشوهر دخترام بگن ب ...

کار خوبی کردید که برا دختراتون خودتون رفتید گرفتید.انشالا خوشبخت باشن.ولی اشکال نداره ببخش مادرشوهرتو معلومه برا خیلی ساله پیشه که دختر بزرگ دارید