2789
عنوان

سیسمونی

279 بازدید | 26 پست

بعد از کای استرس و نگرانی خداروشکر امروزم بخیر گذشت،آمینو سنتزشدم ک جواب اولیه ش خوب بود جواب دومش نیومده گفتن باید بری آنومالی و اکو قلب جنین ..انومالی ک امروز رفتم دکتر سونو دید خیلی نگرانم گفت وقتی جواب امینوسالم بوده یعنی بچه سالمه خداروشکر همه چی خوب بود قلبشم خوب خداروشکر گفتم اکو برم گفت اره برو حتما..الان ۱۸ هفته و ۳ روزمه ک ی هفته بیشتره ک رفتم تو ۵ ماه ست کالسکشو خریدم مامانم میگه بیا بعد ماه صفرم دیگ لباساشو بخریم..بنظرتون زود نیست؟حالا تا اومده بگردم و بخریم میرم‌تو ۶ ماه..شما از کی شروع کردین؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

کای=کلی 😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.اگه لینک بازنشدبافیلترشکن وارد بشین

اینم بگم کاملا رایگان فقط قیمت پیامای مشاور پولیه که او نام به درد نمیخوره

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

ست کالسکه ب درد میخوره؟؟؟میگن اصن استفاده نمیشه ک

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
گلم تا چ حد میخوای هزینه کنی

خیلی نمیخوام بشه والا بااین گرونی همون حد معمول ک در نظرم‌بود تو ۱۰ میره حتما من نمیخوام تخت بخرم کمدم شاید ی ام دی اف کوچیک بخرم چون مستاجرم 

منم فردا انومالی دارم،زودتر میخرم تا به سرمای زمستون نخورم😊

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

منم ماه اخر خریدم با اینکه بیشتر شماره دو گرفتم بازم کلی لباس حیف شد سعی کن بیشتر لباساشو بذاری به دنیا اومد بگیری 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ست کالسکه ب درد میخوره؟؟؟میگن اصن استفاده نمیشه ک

روروئک نخریدم من اینجا تنهام بخوام برم جایی خرید باید کالسکه ببرم چون شوهرمم نمیتونه همیشه ببرمون با ماشین 

منم فردا انومالی دارم،زودتر میخرم تا به سرمای زمستون نخورم😊

من انقدر نگران انومالی بودم از بس ان تی استرس دادن بهم ولی امروز دلم نمیخواست پاشم از بس خوب بود 😍😍😍انشالله بسلامتی 

باورت میشه من پنج شنبه رفتم لباساشو اسباب بازی و حوله و این چیزا رو خریدم دوشنبه هم زایمان کردم اما ...

😂😂خیلی دیگ صبور بودی 

من برم ان تی  بهم بگن جنسیتو شروع میکنیم به خرید سیسمونی

ان تی زیاد اعتبار بهش نیست من خیلیارو دیدم اشتباه کردن تو ان‌تی