2777
2789
عنوان

جییییییغ😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیخوای بری عزیزم ؟

چون تازه فهمیدم فرهنگیان تا ۲۴ سال جذب داره. میخوام یه سال دیگه بخونم برا فرهنگیان..اگه محروم بشم بدبختممم😭

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
مگه ثبت نام کردی؟ فقط قبول شدی یا ثبت نامم کردی؟

نههه فقط ثبتنام کردم فعلا ولی مطمئنم بخاطر معدل بالام قبولممم...میخوام برم دانشگاه بگم پشیمون شدم از ثبتنامم تا شاید بتونن اسممو از تو سیستم در بیارن🤕😭

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
نههه فقط ثبتنام کردم فعلا ولی مطمئنم بخاطر معدل بالام قبولممم...میخوام برم دانشگاه بگم پشیمون شدم از ...

آها نمیدونم والا ، انشالله هرچی خیره پیش بیاد

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
چون تازه فهمیدم فرهنگیان تا ۲۴ سال جذب داره. میخوام یه سال دیگه بخونم برا فرهنگیان..اگه محروم بشم بد ...

آهان 

آره راست میگی 

خب الان قبول شدی ؟ یا نه

انصراف بده و لغو محرومیت از کنکور سال بعد به سایت سنجش در خواست بده 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
آهان  آره راست میگی  خب الان قبول شدی ؟ یا نه انصراف بده و لغو محرومیت از کنکور سال بعد ...

ن هنوز جواباش نیومده...چطوری باید این کارو بکنم...لغو محرومیت ینی چی😭 ممنون میشم واضح تر بگی

ن هنوز جواباش نیومده...چطوری باید این کارو بکنم...لغو محرومیت ینی چی😭 ممنون میشم واضح تر بگی

نمیدونم منم دقیق ولی یکی از دوستام تو دانشگاه روزانه بود انصراف داد جریمه هم داد بعد گفت رفتم تو سایت سازمان سنجش لغو محرومیت ثبت نام کردم سال ۹۷ نمیدونم الانم هست یا نه ؟

از یه مشاور کنکور نمیتونی بپرسی ؟🥺😭

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
نمیدونم منم دقیق ولی یکی از دوستام تو دانشگاه روزانه بود انصراف داد جریمه هم داد بعد گفت رفتم تو سای ...

ب مشاور دسترسی ندارم😭...امروز اینقد قلبم بخاطر این موضوع بلند بلند میزد ک خودمم صداشو میشنیدممم..نمیخوام دوباره فرصتمو از دست بدمممم....دستم ب هیچ جا بند نیس هوففف

عزیزم شما میدونی فرهنگیان اگر لیسانس داشته باشیم قبولمون میکنن یا نه ؟ من سال آخر مدیریت دولتی ام م ...

مدرکت مهم نیس آجی...با هم مدرکی اگه سنت زیر ۲۴ باشه کنکور بدی و قبول بشی حله...

ب مشاور دسترسی ندارم😭...امروز اینقد قلبم بخاطر این موضوع بلند بلند میزد ک خودمم صداشو میشنیدممم..نم ...

الهی دورت بگردم 

درکت میکنم عزیزم من خودم خیلی بخاطر فرهنگیان اشک ریختم 

تو تلگرامی جایی میتونی پیدا کنی ؟ منم شماره هاشونو پاک کردم 😔😔😔

از دوستات یا معلم مدرستون بپرس یا از سایت تخمین رتبه قلم چی بپرس اونجا فقط بچه های کنکوری هستند سوالاشونو میپرسن و هر کی میدونه جواب میده 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌