2777
2789

من چند روزه فکر میکنم نمیتونم هدفی برای خودم انتخاب کنم تا برای رسیدن بهش تلاش کنم 

کمکم کنید چطوری هدف تعیین کنم؟؟؟

وقتی علایقت شکل بگیرع میش هدف برات

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم با این گرونی و بی ارزش شدن پولمون هر ۲ تامون این ارزو و هدف رو فراموش کنیم

آخ آخ قیمت یورو رو میبینم جیییییگرم آتیش میگیره 

لامصب دقیقه به دقیقه داره میره روش :/ 

چند هفته‌س عین چی اشک میریزم واسه بختم که تو این خراب شده به دنیا اومدم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

همون که خدا گفته. آیه ۵۷سوره ذاریات. البته نه الکی و چشم بسته با فکر و بررسی و...

اینطوری که باشی واقعا خوشبختی

خیلی افسوس میخورم چرا بعضی خانمای این سایت راه بدبختی رو انتخاب کردن

و هر روز از نتایج اعمالشون که همون بدبختیاس تاپیک میزنن

خواستم بگم اگر میخوای خوشبخت واقعی باشی

تو زندگیت به همه چی برسی

خدا راهشو نشون داده

هدفم اینه رشته موردعلاقم رو بخونم 😍 تنها چیزی که بهم امید زندگی میده همینه 

بعد کلی جنگ و دعوا تونستم خانوادمو راضی کنم که این رشته رو بخونم 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
وقتی علایقت شکل بگیرع میش هدف برات

من میخوام درسم رو ادامه بدم و صاحب یه شغلی بشم ولی وقتی درس میخونم اصلا شاد نیستم به نظرت این نمیتونه برام هدف باشه چون شادم نمیکنه ؟؟