2777
2789
عنوان

کلاس اولی

160 بازدید | 15 پست

خانمها نظر شما در این مورد ک برای ارسال تکالیف نو آموزان تایم مشخص گذاشتند چیه  برای مثال بابا آب  ابا رو صبح یاد گرفتن  + ریاضی بعد تا ساعت مثلا ۶ بعداز ظهر تکالیف ارسال بشود در غیر این صورت تاثیر داره در انضباط چیست

خیلی دلم واسه بچه های کلاس اولی میسوزه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم واسه بچه های کلاس اولی میسوزه

دقیقا خیلی سخته و پایه هاشون ضعیف میمونه 

پسر خودم کلاس اولیه

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

خیلی سخت نگیر واسه ی راحتی خودش گفته 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

برای وقت شناس شدنشون خوبه

ولی اگر قرار بود برن مدرسه ، فردا صبح باید تحویل میدادن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
برای وقت شناس شدنشون خوبه ولی اگر قرار بود برن مدرسه ، فردا صبح باید تحویل میدادن

درست ولی برای وقت شناس بودن و شدن راه های دیگه ای هم هست در نظر داشته باشیم نوآموز هستند

درست ولی برای وقت شناس بودن و شدن راه های دیگه ای هم هست در نظر داشته باشیم نوآموز هستند

کلا این طرز اموزش ، تربیت بچه ها رو زیر سوال میبره

مادر ، فقط باید مادر باشه نه معلم

و این بدترین کاره که آموزش پرورش کرده که مادرا شدن معلم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
کلا این طرز اموزش ، تربیت بچه ها رو زیر سوال میبره مادر ، فقط باید مادر باشه نه معلم و این بدترین ...

دقیقا  امروز تکالیفش سنگین بود چیزی نمیفهمید متاسفانه پدرش اشکشو دراورد وبا دستان لرزون مینوشت اخر دفتر و از زیر دستش کشیدم دخترمو اروم کردم 

من پسرم کلاس دوم است دیوونه شدم به هیچ کار خونم نمیرسم همش کنار این نشستم

منم دخترم دومه

خودم شنبه تا چهارشنبه کلاس مجازی دارم

کلاسای دخترمم هست

دوتا بچه های کوچیکمم هستن

واقعا موندم چیکار کنم

دقیقا  امروز تکالیفش سنگین بود چیزی نمیفهمید متاسفانه پدرش اشکشو دراورد وبا دستان لرزون مینوشت ...

به معلم بگین ساعت رو بذارن ۹ شب

۶خیلی زوده