2777
2789
عنوان

یکم ترسیدم ...

154 بازدید | 8 پست

دوستان چند وقت پیش یکی از دوستام با یه پسری دوست شده نزدیک ۱ ماه باهم بودن که این دختر وقتی مامانش میره بیرون پسره رو میاره خونه کاری نکردن ولی خیلیییی عصبانی شد مامانه گوشی دختره رو فروخت پسره رو تهدید کرد و ....

بعد این دختره زنگ زد به من گفت من تو این مدت به علی (دوست پسرش) فکر نمیکردم واقعا رابطموم اشتباه بود پشیمونم.

از اینور این پسره هی به من پیام میداد میگفت ازش خبر بیار حالش چطوره دوستش دارم هر چی میذونی بگو بعد منم گفتم رابطتون تموم شده علی بس کن مریم پشیمونه از همچی اینو که گفتم پسره شروع کرد فحش دادن که تو فنگ انداختی تو رابطمون تقصیر توعه میام جلو خونتون شیشه هاتونو میارم پایین تو چون خودت دوست پسر نداری به ما حسودی میکردی من بعد این حرفت حالم بد شد اگه چیزیم میشد خانوادم یقه خانوادتونو میگرفت بعد چند روز یه دختری اومد پیام داد گفت اگه بلایی سر علی بیاد من از چشم تو میبینم میکشمت میام دم در خونتون ابروتو میبرم و این حرفا الان دقیقا نمیدونم من سر پیازم یا ته پیاز ولی من به مریم هم گفتم که اینطور بهش گفتم گفت اشکال نداره مهم نیست برام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش الكيه ولش كن

بگو هيچ غلطي نميتوني كني پَلَشت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

وای از اون خانواده قشنگان اینا. بلاک کن تمام. نمیاد دم در. ترسو تر از این حرفاست 😂 

بلااااااک کن 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

چرا خودتو نخود هر اش میکتی؟؟؟؟؟؟🤐🤐🤐به تو چه ربطی دارن اونا بذار هر غلطی میخوان بکنن 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز