2777
2789
عنوان

هیپوگنادیسم و نازایی

1379 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان وقتتون به خیر من مبتلا به هیپوگنادیسمم دکتر غددآخرین بار بهم گفت که احتمال بچه دار شدنت پنجاه به پنجاهه بعدش گفت بعد ازدواج بیا روش درمان رو ادامه بدیم من قصد دارم ازدواج کنم راستش گفتنش برای خانم یکم برام سخته 

خواستم بگم کسی تا حالا چنین تجربه ای داشته آیا

سلام عزیزم من متاهلم و هیپوگنادیسم دارم و آمنوره ثانویه ام به علت آدنوم هیپوفیز که جراحی کردم 2سال پیش و الان وضعیتم نرماله ولی پریودیو ندارم ، متخصص زنان هم گفت که نیاز نیست دوره مصنوعی ایجاد کنیم با دارو و فقط کافیه هروقت که قصد بارداری داشتم به مراکز ناباروری مراجعه کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از دوستانی که هیپوگنادیسم دارن میخواماز طریق کانال تلگرام با هم در تماس باشیم درمان هامون رو به اشتراک بزاریم 

فرصت خطا کمه .اگه موافقین اوکی بدین من میام ایدیم میزارم

سلام بستگی دارە از چند سالگی اقدام بە درمان کردی من پسرم متاسفانە پانزدە سالە بود کە متوجە شدم نسبت به همسالان عقب تره و صداش دورگه نمیشه شهر خودمان بردم دکتر کلی ازمایش گفت هیپوگنادیسم ثانویه داره  یعنی هیپموتالاموس گنادتروپین تولید نمیکنه   بیضه تستسترون تولید کنه واسه همین اونجا گفتن باید تستسترون مصرف کنی ولی بردم پیش دکتر   کاربلد شریفی که واقعا مدیونشم  گفت تستسرون سمه و باعث عدم رشد بیضه میشه  وتو سن طلایی قبل رشد کامل و باید  گاندتروپین و سینالف مصرف کنه که یعنی همان چیزی که بدن تولید نمیکنه  درمان قبل از بلوغ کامل 

اندام تناسلی وبیضه نرمال

وعدم رشد اسکلت بد فرم و پای دراز و نیم تنه کوتاه

و رشد نکردن صفات ثانویه جنسی

خستگی وپوکی استخوان

ژیگوماستی

کم حوصله

بد اخلاق

بدون مرام بودن

درمان بعد بلوغ زیاد تو ظاهر اثر گذار نیست

من خوشبختانه زود متوجه شدم و الان پسرم کاملا نرماله و داری الات تناسلی وبیضه نرماله هرچند  نسبت به برادرش بیضه و الاتی کوچکتر داره ولی نرماله

خواهشا هرکی این متن ومیخونه این بیماری وحشتناکه اگه درمان نشه حتما دکتر حاذق برید من تا مدتها افسرده بودم وگریه میکردم واسه پسرم ولی الان از هفته ای دوبار تزریق گنادتروپین و ۷۵ واحد سینالف شده هفته ای یه دونه کامل گنادتروپین و سه بار سینالف گنادتدوپین به سختی گیر میاد ولی الان داره کم کم ریش میکنه     

سلام این مورد در پسر ها و دختر ها هر دو هست من دختر و متاهل  هستم و از ۱۸ سالگی فهمیدم چون دکتر بهم گفته بود برو اگر عادت ماهانه نشدی ۱۸ سالگی بیا

وقتی ازمایش های ام ار ای رو دادم مطمین شد که هایپوگنادیسم هستم

استروژن و پروژسترون مصرف کردم از همون سال تا الان که ۳۶ سال دارم

حتما  تحت نظر فلوشیپ ناباروری باشید نه هیچ دکتر دیگه چون فقط دکتر های معمولی زنان با نظر های اشتباه گمراهتون میکنن

علم پیشرفت کرده الان هم با امپول تخمک ها بزرگ میشن هم اینکه میتونید راحت Ivf کنید 

فقط نهایت  تا ۳۵ سالگی اقدام کنید که ذخیره تخمدانی خوبی داشته باشید

تهران دکتر فلوشیپ ناباروری ربابه طاهری پناه استاده ،مطبش ظفر هست و تجویز هاش برای بارداری عالیه

نگران نباشید فقط دوز های دارویی ما قبل از اقدام به بارداری بیشتر از بقیه هست

سلام این مورد در پسر ها و دختر ها هر دو هست من دختر و متاهل هستم و از ۱۸ سالگی فهمیدم چون دکتر بهم ...

منم همین مشکلو دارم شروع کردم آمپول میزنم،اما بعد از دو هفته تخمکام هیچ تغییری نکرده،باز دوز دارو رو از هفته جدید میبرن بالاتر برام