2777
2789
مگه کشور باباته بعدشم مذهب ایران تا زمان شاه اساعیل صفوی اهل سنت بوده  شما باید بری از ای ...

عزیزم ما به دستور مقام معظم رهبری باهم برادریم وحق توهین نداریم ولی وقتی شما روی اعتقاداتتون متعصب هستی ازماهم توقع نداشته باش باشماهمراه بشیم وماهم تعصب داریم به هرحال من تحقیق کردم وشیعه شدم وامیراامونینم علی علیه السلام هست شماهم تحقیق کن وتعصب نداشته باش اگه سوالی بود درخدمتم

خدایا منو به آرزوهام برسون
عزیزم ما به دستور مقام معظم رهبری باهم برادریم وحق توهین نداریم ولی وقتی شما روی اعتقاداتتون متعصب ه ...

من تحقیق کردم ک مذهبمو تغییر دادم 

حق با ماست

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست که ؛ فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان🧠 خطور نکرده است!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه منم قانع کنی که حق با شماست مثلاً به دلیل منطقی بیار

هزاران دلیل هست 

حتما ک حق با ماست 

کافیه یه نگاه ب گذشته بکنی میفهمی 

تمام شعرا و دانشمندان بزرگ زمانه مثل مولانا حافظ ابوریحان و... اهل سنت بودن 

حوصله ی توضیح دادن و... ندارم چون یک دهان خواهم ب پهنای فلک 

شمایی ک راحت ب یار و یاور و صحابه پیامبر و همینطور همسر پیامبر لعنت می‌فرستین در مقامی نیستن ک بخام باهاشون گفت و گو و مباحثه کنم 

یا حق 

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست که ؛ فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان🧠 خطور نکرده است!!! 
هزاران دلیل هست  حتما ک حق با ماست  کافیه یه نگاه ب گذشته بکنی میفهمی  تمام شعرا و ...

من فقط خواستم اثبات کنی اونم با ادله مستند درضمن من توهینی نکردم فقط مذهبمون باهم فرق می کنه این که فلانی درگذشته دینش چی بوده به ما مربوط نیست قرارمابا اعمال خودمون پیش خدابریم و......به هرحال خداوند یارونگه دارت باشه

خدایا منو به آرزوهام برسون
اندازه یک گاو نمیفهمی احمق

چی میگی این صرصبحی

من متوجه نشدم

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻