2777
2789
عنوان

مادرا کمک

60 بازدید | 7 پست

رو شکم و صورت دخترم جوشای ریز قرمز زده و بدجور بد ارومی میکنه ال صورتش بود 10روز میشه جدیدا چند روزه شکمش هم زده وقتیی ارومه کمتر هس وقتی جیغ میزنه بیشتر میشه ... 35روزشه دخترم و خودمم سابقه الرژی غذایی دارم ... دیشب شیر میخورد دوتا مک میزد ول میکرد جیغ میزد ... بعدش پستونک دادم راحت گرفت اینقدر مک زد تا خوابید البته صبح ساع6بود ..کسی تجربه ای داره؟؟؟ فردا عصر نوبت دکتر گرفتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره

حتما به پروتئین گاوی یا چیز دیگه ای حساسیت داره .یه مدت نباید محصولات لبنی بخوری تا ببینی درست میشه یا نه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
حتما به پروتئین گاوی یا چیز دیگه ای حساسیت داره .یه مدت نباید محصولات لبنی بخوری تا ببینی درست میشه ...

خطرناک نیس امشب تا فردا عصر که بره دکتر؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم نترس برا منم دوتا دخترام همین بودن...مواد ک ب مروتیین گاو هست استفاده نکن....اصلن درد نداره این بی قراری ب خاطر نفخه...قطره کولیک ایز بده کم کم خودش خوب میشه...یه پماد صد حساسیت با دز کم بمالی بهش فردا خوب شدن

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
عزیزم نترس برا منم دوتا دخترام همین بودن...مواد ک ب مروتیین گاو هست استفاده نکن....اصلن درد نداره ای ...

واقعا این جوشا درد نداره؟؟ وقتی شیر میدم گشنه اس اما نمیخوره سرش این ور اون ور میکنه جیغ میزنه ...

واقعا این جوشا درد نداره؟؟ وقتی شیر میدم گشنه اس اما نمیخوره سرش این ور اون ور میکنه جیغ میزنه ...

ن درد نداره...این حرکات ودرد مال کولیک بچه است...براش سشوار روشن کن...یا تو ماشین باصدای ماشین وحرکتش اروم میشه...کم کم بزرگ شه گریه اش قطع میشه حتما اروغش رو بگیر شکمشو ماساژ بده و قطره های صد نفح نوزاد مثل دایمیتیکون وکولیک ایز بش بده

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰