2777
2789
عنوان

جریان مومو چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰ درصد الکیه😑

چرا دوس دارین خودتونو بترسونین

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
میترکم

ببین نمیترکی پاکش کن تورخدا بزار بفهمیم من یخ کردم دارم میلرزم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

مومو یه بازیه که هکرها تولیدش کردن وقتی به بازی پیام میدین برای شروع بازی بهتون ازواتساپ پیام میده تمام اطلاعاتتون رو هک میکنه وشمارو تهدید میکنه که ازش پیروی کنید اگه بلاکش کنید ازشماره ی دیگه بازم میاد مخاطبش بچهای نوجوون هستن که آخرش به خودکشی ختم میشه یا کشتن افراد نزدیک مثل نهنگ آبی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مومو یه بازیه که هکرها تولیدش کردن وقتی به بازی پیام میدین برای شروع بازی بهتون ازواتساپ پیام میده ت ...

خب باید چیکار کنیم؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
مومو یه بازیه که هکرها تولیدش کردن وقتی به بازی پیام میدین برای شروع بازی بهتون ازواتساپ پیام میده ت ...

خب اگه همش بلاکش کنیم چی؟😅

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

یاخدا این چیه عکس پرفایلش چقد بده الله اکبر قبص روح شدم

عکس پروفایلش یه نقاشی ازیه آقای ژاپنیه اما هیچ ربطی به این بازی نداشته تاخودشون اینو گذاشتن واسه پروفایل

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سین نکن چون سین کنی تونت نوشته بودمیتونه شمارتو داشته باشه وهمش مزاحمت بشه وعکس ترسناک واست بفرسته&n ...

خب چه گوهی بخورم؟

پنج هزار نفر برنامه نویس فوق حرفه ای نشستن توی سن فرانسیسکو که یک عقب افتاده بیاد واتس اپ و اینستا و غیره رو اب خوردن هک کنه و بازی در بیاره اگر بازیی کردن یا اتفاقی افتاده فقط و فقط انحصارا توسط خود افراد بوده 

در مورد دارک و دیپ هم یک توضیح کلی دیپ وب مشکلی نیست و‌چیزخاصی نیست اما دارک حالا هر چی‌که توش هست ادماش انقدر  کلاس کاری  دارن که کارای بزرگ‌بکنن  نه با یکسری ادم از همه جا مونده و رونده توی ایران ور برن