2777
2789

صبح که از خواب پامیشم احساس غم بزرررگ پوچی گاهی چشامو باز میکنم گریه میکنم تا غروب بدون هیچ دلیلی حوصله هیچ کس و ندارم دلم میخواد تنهای تنها باشم یه زمانی حس میکردم اگه عزیزانم تب کنم من میمیرم شبا موقع خواب فکر میکنم حتی اگه نباشن هیچ حسی بهم دست نمیده یعنی حتی به نبودشون فکر نمیکنم آرزوهام خیلی کوچیکن مثل یه موزیک یا فیلمدیدن با همسرم که هیچ وقت نشده چون دوس نداره میگه سلیقت با من جور نیست همیشه من پا به پاش به سلیقش احترام گذاشتم خسته ام بشدت گاهی اینقد دسشوییمو نگه میدارم تا مرز خیس کردن خودم میرم خلاصه داغونم با کوچکترین چیزی گریه م میگیره نمیتونم جلو خودمو بگیرم مثلا فقیری تو خیابون ببینم همونجا گریه میکنم حتی نمیتونم کنترل کنم یا کافیه یه فیلم یا موسیقی یکم غمگین باشه من زاااار میزنم اصلا نمیفهمم چمه 

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
صبح که از خواب پامیشم احساس غم بزرررگ پوچی گاهی چشامو باز میکنم گریه میکنم تا غروب بدون هیچ دلیلی حو ...

فشار زندگی تورو این طوری کرده عزیزم

سعی کن حالت رو خوب کنی !

با چیز هایی که میدونی باهاش سرگرم میشی!

این طور که میگی همسرتون باشما اختلاف نظر داره 

خب باهاش صحبت کن ! بهش بگو حال و روزم این طوریه 

.ببین عزیزم این دل نازک شدنت به خاطر اینکه دلت از زندگی پره 

برو کوه و تا میتونی فریاد بزن و گریه کن!

عبادت کن و خدارو فراموش نکن اصلا

باخدا زیاد حزف بزن اون حالت رو خوب میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت خسته نیستی ازین حس و حال؟

چراااا خیییییلی 

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
فشار زندگی تورو این طوری کرده عزیزم سعی کن حالت رو خوب کنی ! با چیز هایی که میدونی باهاش سرگرم میش ...

گفتم صدبار میگه خب خوشم نمیاد زور که نیست من نیستم خودت ببین خودت گوش کن بخدا آرزوهای من خیلی کوچیکن زهرا جان من خودم خیلی خیلی آرومم اینو خود همسرمم میدونه ولی بهم لقب توسری خور میده

خب این خیلی خوبه ! با همسرت حرف بزن !باهم برید بیرون و راه برید هوا بخورید 

همین الان که دارم تایپ میکنم اشکام بند نمیان تورو خدا برام دعا کن کاش بمیرم دلم گرفته خییییلی

اینم بگم بعد دخترم خیلی بدتر شدم دخترم بیش فعاله ۷ سالشم هست دکترم تشخیص داده ولی همسرم نمیپذیره

همین الان که دارم تایپ میکنم اشکام بند نمیان تورو خدا برام دعا کن کاش بمیرم دلم گرفته خییییلی

قربونت برم من..رابطت با شوهرت چطوریه؟

اگر میتونی برو کوه و فریاد بزن و گریه کن اینجوری خالی میشی ..یک آهنگ شاد گوش ...حتما باشوهرت صحبت کن !

قربونت برم من..رابطت با شوهرت چطوریه؟ اگر میتونی برو کوه و فریاد بزن و گریه کن اینجوری خالی میشی .. ...

فداتبشم رابطم خوبه ولی چجوری؟؟؟؟اون هررررررچی میگه من میگم چشم دلم پر از عقده س هیچی از خودم ندارم