تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
شیائومی فعلا مد شده یه چندوقت دیگه از مد میفته.هیچی سامسونگ و ایفون نمیشه
به مد نیست عزیزم به کیفیته الان سامسونگ اصلا کیفیت قبل رو نداره اصلا سامسونگ میخوایی باید قدیمی هاشو بگیری الان اشغاله داداشم یه a40 گرفت سوخت خودمa30گرفتم راضی نیستم
من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه! شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
نمیدونم والا دورو بری های من هرکی گرفته راضی بوده از a10تاa70همه راضی بودن
میدونی بستگی داره چه انتظاری از گوشی داشته باشی؟!
من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه! شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
اخه کسی که از گوشی زنگ زدن می خواد و هیچی از اطلاعات گوشی نمیدونه خیلی خوبه ولی برا کسی که میدونه کیفیت گوشی تو چیاس واقعا بدرد نمی خوره