2821
2789
عنوان

خواب ایینه

6802 بازدید | 11 پست

بچه ها من خواب دیدم که یه آیینه با صندلی خونمون هست بعد من روی صندلیش نشستم اصلا حواسم به آیینه نبود داشتم فکر میکردم بعد یهو نگام خورد به آیینه چهره خودمو دیدم خیلیییی زیباتر از چهره واقعیم روی صورتمم نور افتاده بود و چهرم از چهره الانمم خیلییییی خوشگل تر بود به طوری که خودمم حیرت زده شدم از دیدن خودم بعدشم خوابم تموم شد اگه کسی بتونه تعبیر کنه خیلی خیلی ممنون میشم

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر متاهلی مقام و منزلتت بالا میره اگر هم مجردی یه بخت خوب نصیبت میشه ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هرچقدر خودت خوب بینی یعنی حال و روزت به همون اندازه خوب و عالی میشه ولی اگه نقص یا عیب بینی یعنی بدح ...

مرسیی عزیزم💜

اگر متاهلی مقام و منزلتت بالا میره اگر هم مجردی یه بخت خوب نصیبت میشه ان شاءالله 

وای عزیزم ممنون💙💜

وای عزیزم ممنون💙💜

خواهش میکنم عزیزم از خدا تشکر کن که خواب به این خوبی نشونت داده⚘💜

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خواهش میکنم عزیزم از خدا تشکر کن که خواب به این خوبی نشونت داده⚘💜

خیلی امیدوارم کردین توی این روزای بد با این همه مشغله فکری واقعا ممنونتونم😍💞💞

خیلی امیدوارم کردین توی این روزای بد با این همه مشغله فکری واقعا ممنونتونم😍💞💞

خواهش میکنم گلم

از تعبیر خواب ابن سیرین گفتم برات

ان شاءالله که بهترین برات اتفاق بیفته🎀

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز