2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم بخدا اصلا تو دلمو خالی میکنن آخه من خودمم آرومم همش میگم نکنه واقعا از پسش برنیام

من پسر دارم 

اصلا نگران باش 

فقط باید مامان پایه ای باشی.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نمیدونم بخدا اصلا تو دلمو خالی میکنن آخه من خودمم آرومم همش میگم نکنه واقعا از پسش برنیام

عزیزم اینا همش حرفه ابجیم دخترش شر و شیطون بود پسرش انقد اروم و مظلوم از بارداریت لذت ببر خدا کنه بچه ادم سالم و صالح باشه بقیه ب نظرم ب تربیت ما مادر پدرا ربط داره

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

دیگ ابجی من از بیل گیتس هیچ کدوممون خفن تر نیستیم😅دارائیش دنیارو‌گرفته بزنی گوگل اولین مرد ثروتمنده جهانه،فقط و فقطم ی دختر داره،ن حاشیه ای داره ن‌چیزی تازه یجا گفته بود با دنیا عوصش نمیکنم

یا ترامپ،دخترش همه جا همه کارس😅بسکه کار بلده و مشهور،اونم لابد باید ناشکری میکرد ک چرا خودم ابر قدرتم و بچه اولم دختره.....

من جدیدنا ب این نتیجه رسیدم بحثای مث پسر دختری،مذهب،این نژاد اون تژاد،این زبان اون زبان،فقط و فقط ایران و چندتا کشوره جهان سومی هستش،واقعا

دیگ  قرن ۲۱ مردم فقط ب فکر اینن زنده بمونن سالم باشن بسکه رو ب بذی میره همه چی،این بحثا از کجا میاد نمیدونم....😁😅

البته خب بزرگ کردن دختر و پسر دوتاشم یکم اگهی بالا میخواد

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
اره فقط دنبال پولن . دکتر من گفت شوهرت خیلی قویه ازمایش اسپرمشو دید گفت چهارتا پسر میاری 😂بعد که پا ...

همه ی دکتراهمینن.منم تاحالاچندتادکترعوض کردم هرکدومشون یجورن.دیگه فکرنکردکه چقدرمیتونه این حرفش روزندگیتون تاثیربزاره

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
مثلا چهجوری؟میشه یکم مثال بزنی؟

به نظر من پسر خیلی به محبت کردن نیاز داره

از همین بارداری باید باهاش رفیق باشی و محبت کنی 

بعد تو کارها و بازی هاش پا به پاش باشی عین دوتا دوست.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
واقعا توی این کشور که پسرا تا بزرگ میشن دیگه حرف پدر و مادرو گوش نمیدن پیر داشتن سخت تره

بنظرمن

بقوا صدف بیوتی الان ی سگم میاری خونه کلی باید مراقب باشی خیلی چیزا رو یاد بگیره،بلانسبت بچه ادمیزاد ک خیلی قَدَر تره🤷🏼‍♀اینقدر سخت هس ک فک میکنم ی وقتای کاش کلا بچه نیارم

درست بار اوردنش ی دنیاس بخدا

چ پسر چ‌دختر

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑