2777
2789
عنوان

دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست
دخترو میتونی تو هر سنی که باشه تو خونه نگهش داری حرف شنویش بیشتره پسر نه به سنی هم که رسید دیگه سخت ...

ولی بی ابرویی که در اثر یه خطا واسه دختر پیش بیاد خیلی بیشتر ازپسره دخترم ممکنه معتاد بشه و ممکنه هزار تا کار دیگه کنه که اون کار برای پسر عیبش خیلی خیلی کمتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم . شاید داروها خیلی قوی ان به نفع دخترن .  کاش نمیرفتم دکتر اونوقت هرچی بود بهتر بود&nb ...

شایدم بایدبه دانش دکتراشک کرد.نمیدونم چراحس میکنم دکترای متخصص جدیدادلسوزانه رفتارنمیکنن بابیماراشون

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
نمیدونم . شاید داروها خیلی قوی ان به نفع دخترن .  کاش نمیرفتم دکتر اونوقت هرچی بود بهتر بود&nb ...

کاش از تجارب طب اسلامی ایرانی استفاده میکردی.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

پسراتونو طوری تربیت کنید که برای ناموس مردم مزاحمت ایجاد نکنه ، 

دختراتونو طوری تربیت کنید که برای شنیدن دو تا دوست دارم آویزون هر کسی نشه 

آینده دخترها و پسرهای نسل بعد تو دستای ماست 

ما با تربیت غلط یا درست میتونیم جامعه رو از هم بپاشونیم یا تبدیل به جای بهتری بکنیم 

ببین عزیزم منطقی که فکر کنی اون لطمه که به روح یک دختر در اثر تجاوز وارد میشه و احتمالش برای دختر خی ...

چه میگی عزیزم من توی یه تحقیقاتی خوندم که درصد تجاوز به پسران از دختران بیشتره😉😉

دقیق یادم نیست مثلا درصد تجاوز به پسران 70 درصد بود به دخترها 30 درصد یا 60 به 40 یادم نیست دقیق درصدشو

من فقط خوشحالم که دارم بچه دار میشم چه پسر چه دختر از همین الان قربونش هم میرم    

افرین بهت ان شالله ک اولا نی نی جونت صالح و سالم باشه دوما ناز و خوشگل باشه برا منم هیچ فرق نداشت

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
ببخشیدا از بس بیشعورن. من سره پسرم حامله بودم یه خری ازم پرسید بچت چیه منم گفتم پسر گفت مبارکت باشه ...

نمیدونم بخدا اصلا تو دلمو خالی میکنن آخه من خودمم آرومم همش میگم نکنه واقعا از پسش برنیام

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
شایدم بایدبه دانش دکتراشک کرد.نمیدونم چراحس میکنم دکترای متخصص جدیدادلسوزانه رفتارنمیکنن بابیماراشون

اره فقط دنبال پولن . دکتر من گفت شوهرت خیلی قویه ازمایش اسپرمشو دید گفت چهارتا پسر میاری 😂بعد که پای عنل افتاد گفت از شوهر تو پسر در نمیاد 

درصورتی ک من بهش گفته بودم حتی اگه ای وی اف جواب میده برام ای وی اف کن ولی گفت نهههه اون اصلا صد در صدی نیست 😂 خیلی دکتر بدی بود 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
جفتش ولی بی ابرویی برای دختر بیشتره اینو من نمیگم جامعه اینجور ایجاب کرده

اگه منظورت بکارته که با یه جراحی ساده حل میشه.

ولی از لحاظ روحی هر دو مثل همن.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دقیقا موافقم پسرخاله منم اینجوریه،از وقتی یکم بزرگ شده شوهرخالم۱۵کیلو کم کرده بسکه حرص و جوش خورده

واقعا توی این کشور که پسرا تا بزرگ میشن دیگه حرف پدر و مادرو گوش نمیدن پیر داشتن سخت تره

پسراتونو طوری تربیت کنید که برای ناموس مردم مزاحمت ایجاد نکنه ،  دختراتونو طوری تربیت کنید که ...

خیلی سعی میکنم درست بارش بیارم حلال حروم یادش بدم محرم نا محرم سرش کنم و از همه مهم تر انسان بودن یادش بدم