2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭😭😭

464 بازدید | 21 پست

بچه تو را خدا کمکم کنید میگرن شدید دارم دارم از درد میمیرم پیش دکتر اعصاب رفتم بهم قرص های پراپرانول و چندتا چیز دیگه داد سر درد هام خوب شد ولی اختلال حافظه ی شدید گرفتم قرص ها عوارض داشتند الانم حالم خیلی بده کسی هست که با روش دیگه ای غیر از قرص خوب شده باشه تو راخدا اگه میدونید بگید 😭😭

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

من بابام میگرن خیلی شدید داره از درد بعضی وقتا داد میزنه جدیدا میگه قهوه که میخورم بهتر میشم حالا امتحان میخوای بکن شما هم و ببخشید عنبر نسارا دود میده بهتر میشه إن شاالله که شمام بهتر شی 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای که چه درد بدیه      من ساعت ۶ صبح پاشدم نوافن خوردم تا ولم کرد    هیچکس ...

دقیقا خیلی بده من ناپروکسن خوردم با دوتا استامنیوفن ولی فایده نداره دستام یخ زده با حالت تهوع دارم از جام نمیتونم تکون بخورم سردرد که دیگه هیچ

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
من بابام میگرن خیلی شدید داره از درد بعضی وقتا داد میزنه جدیدا میگه قهوه که میخورم بهتر میشم حالا ام ...

دکتر قبلا بهم گفتع کافئین نخور ولی حالا عنبرنسارا امتحان میکنم

پیشونیت و شقیقه هات رو بگو یه نفر با آبلیمو ماساژ بده

جواب میده😭

عزیزم شیاف دیکوفناک بزن قبل اینکه خیییلی شدید بشه و اینکه چشاتو ببند برو تو یه اتاق تاریک اهنگ مدیتیشن گوش کن با هنسفری و به هیچ چیز فکر نکن

من سردردای میگرنی رو تو بارداری تجربه کردم اینکارا میکردم خوب مبشدم البته شیاف نمیزاشتم دیگه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
دقیقا خیلی بده من ناپروکسن خوردم با دوتا استامنیوفن ولی فایده نداره دستام یخ زده با حالت تهوع دارم ا ...

شیاف دیکلوفناک۱۰۰ بزار. هر لحظه که حس کردی میگرنت داره عود میکنه سریع جلوشو بگیر نزار به جایی برسه که دارو بی اثر بشه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
من گوشی دستم نگیرم و حرص نخورم بهترم .. گل گاوزبان بخور

منم امروز عصبی شدم اینجوری شدم

من شوهرم میگرن داره اول یه غذایی میخوره بعد بروفن میخوره 

شیافم استفاده میکنه دیکلو فناک 

بعد میگیره دو ساعت میخوابه خوب خوب میشه 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
من با قرص خوب میشم اما نمیتونم بگم ک عزیزم شاید برای شما عوارض داشت فقط همراهش دکتر بهم مولتی دیلی ...

مولتی دیلی قرصه یا پماد؟