توروخدا یه چیزی بگید اروم بگیرم دارم میمیرم.شوهرم با یه زن شوهردار دوسته زنه هم شوهر داره هم بچه از شوهرمم بزرگه یه بار ب خاطرش دعوا کردیم زنگ زد بابام اومد منو برد الان دوباره با اونه البته انکار میکنه من مچشو گرفتم تایپک قبلم هست .بهش گفتم دیگه شامو نهارو و... پای خودته با من حرف نمیزنی جز جلو بقیه اونم خیلی راحته میاد میره خوشه برا خودش زنه هم همش استوری عاشقانه میزاره واسش زنه میدونه من استوریشو میبینم
دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اول فکر خودت باش حال دلت خوب نباشه دخترتم آسیب میبینه
تف تو ذات بد
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤