2777
2789

ق😐

همین؟؟ ق؟؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت                                 از دنیایی ک مال نیست                                           از جهانی ک مرا بیهوده بدان بسته اند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر بودیم رفته تو اون مدت خونه دیده بیعانه داده حالا ک اشتی کردیم گفت میخوام ببرمت جایی بعد کلی اصرار گفت خونه خریدم حالا من ناراحتم که چرا بدون نظر من خریده

ق😐 همین؟؟ ق؟؟

😅🤣🤣🤣🤣🤣هوف ترکیدم از خنده.

اسی خلاصه توضیح داد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

قهر بودیم رفته تو اون مدت خونه دیده بیعانه داده حالا ک اشتی کردیم گفت میخوام ببرمت جایی بعد کلی اصرا ...

مبارک باشه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت                                 از دنیایی ک مال نیست                                           از جهانی ک مرا بیهوده بدان بسته اند...
قهر بودیم رفته تو اون مدت خونه دیده بیعانه داده حالا ک اشتی کردیم گفت میخوام ببرمت جایی بعد کلی اصرا ...

مستاجر بودین قبلش؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

عقدیم عزیزم 

خوشحال باش عزیزم خیلی خوبه نیمخ پر لیوان و نگاه کن

مرسی ،نباید ناراحت باشم؟

خواسته سوپرایزت کنه

من بودم خوشحال میشدم