2777
2789
عنوان

کرونا

98 بازدید | 10 پست

میگن ۶۰ درصد رعایت میکنن باخودم گفتم بذار یه نظر سنجی بذاریم ببینیم واقعا همینه که همچیو تقصیر مردم میندازن!؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
بله
17
100%
خیر
0
0%
بخاطر باز کردن مدارس وضع اینطوری شد خدا لعنتشون کنه

محرم‌ یادت‌ رفت

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه اش بخاطر مهمون بازی وگشت وگذارومسافرا  مدرسه و....

یکی مثل من از اسفند تا الان دم سپوری سر کوچه نرفته

یکی مثل مادرشوهرم هرروز مسافرت نذری مهمونی

بعدم برامن استواری می داری ما که رفتیم عشق وحال ترسوها رفتن تو سوراخ

فقرفقط به نان نداشتن برآوردن نمیگن به نداشتن شعور هم میگن

محرم‌ یادت‌ رفت

هم محرم بود هم کنکور هم مدارس هم سفر ولی بنظرم مدرسه از همه بدتر بود بچه ها  هیچی از رعایت و اینا متوجه نمیشن . برادر خود من کنکور داشت دو تا ماسک زد فاصله رو رعایت کرده بود وقتی هم برگشت یکراست رفت حموم و لباسهاش رو شست. خودم بخاطر کار اداری سفر دو دوزه رفتم. حتی واسه سرویس بهداشتی هم از ماشین پیدا نشدم خوراکی و .... هم تو ماشین کامل برداشته بودم. من و برادر و کسایی که هیئت میرن فرد بالغن رعایت میکنن ولی بچه ها چی ؟

اتوبوس های شلوغ مترو شلوغ سر کار در فضای بسته بعد به خاطر مدرسه ست که ۴ تا بچه با فاصله تو یه کل ...

چه ماسکی؟ بچه ماسک رو صورتش نگه میداره؟ .

بچه میدونه نباید به جلوی ماسکش دست بزنه و اگر دست زد دستش رو ضد عفونی کنه. بچه میدونه تو این ایام نباید از ابخوری هب بخوره یا رفت سرویس بهداشتی حتما دستهاش رو کامل بشوره.

سرکار با مدرسه خیلی متفاوته.

چه ماسکی؟ بچه ماسک رو صورتش نگه میداره؟ . بچه میدونه نباید به جلوی ماسکش دست بزنه و اگر دست زد دستش ...

بچه میره تو کلاس ۱یا حداکثر۲  ساعت می مونه ، نه آب ، نه دستشویی ، نه دست به شیلد بعدش میاد بیرون ؛ با والدین بر می گرده 

بچه میره تو کلاس ۱یا حداکثر۲  ساعت می مونه ، نه آب ، نه دستشویی ، نه دست به شیلد بعدش میاد بیرو ...

والا ما که ندیدیم. فقط میدونم از نزدیکانم یک هفته رفت مدرسه تو اون تایم 10 نفر کرونا گرفتن علامت دار بقیه ناقل بودن و .... معلوم نشد و بعد مدرسه تعطیل شد. 

شانس اوردن مدیر اون مدرسه گرفت و بیمارستانی شد وگرنه هنوز بچه هارو میکشوندن مدرسه. اون مدرسه مقطع دبیرستان بود حالا ببین ابتدایی چه خبره. بچه نشون نمیدن ولی خانواده هاشون علامت دار میگیرن. 

والا ما که ندیدیم. فقط میدونم از نزدیکانم یک هفته رفت مدرسه تو اون تایم 10 نفر کرونا گرفتن علامت دار ...

در اطراف و دوستان م همین طوریه ، اجبار نیست اختیاری دو روز یا سه روز ۵ تا بچه با ماسک و شیلو بدون غذا و دستشویی ، ۲ ساعت