2821
2789
عنوان

عشق قدیمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست
خب قراره به خاطر اینکه بره نیروی انتظامی اینکارو‌میگه بکن

مگه دانشجوی افسری نباید توی فضای مجازی باشه؟چون داداشم دنبال کاراشه بره دانشگاه افسری ولی هنوز بهش اینو نگفتن که نباید فضای مجازی بره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم عشق قدیم تو فقط این کار رو نکرده، کلا این ذات مردهاست بعد از یه مدت بی خبری سر و کله شون پیدا میشه، این مشکل رو دقیقا توی یکی از کلیپ های روانشناس استیو هاروی یکی از خانم ها مطرح کرد، و استیو گفت به هیچ عنوان جواب ندید و محل نذارید ، چون این خاصیت مردهاست بعد از یه مدت پیداشون میشه و حقیقت اینه که اون نیومده که گذشته رو جبران کنه و یا بگه هنوزم دوستت دارم ، اون اومده که بفهمه هنوزم جایگاهی توی قلبت داره یا نه و بعد از اینکه یه مدت باهات حرف بزنه و دوباره وابسته کنه و خیالش راحت بشه که هنوزم جایگاهی داره ، این دفعه قوی تر رهات میکنه، به هیچ عنوان نه دلت بسوزه نه جواب بده، چون مطمئن باش این دفعه اومده محکم تر بهت ضربه بزنه

مگه دانشجوی افسری نباید توی فضای مجازی باشه؟چون داداشم دنبال کاراشه بره دانشگاه افسری ولی هنوز بهش ا ...

دانشگاه افسری که سخت بود قبول نشد با اینکه عالی داد رفت سمت نیروی انتظامی

کاش دلم عقل و منطق حالیش بود

چرا خط موبایلت رو عوض نمیکنی؟ این جمله رو از من داشته باش تنها مردی که برای یک زن لایق عشق و احترام و محبت و توجهه مردی هست که اسمش توی شناسنامشه، یعنی همسرت، پدرت، پسرت فقط همینا. به هیچ عنوان یک ارزن از احساست رو خرج مرد دیگه ای نکن

اره درست نیس ولی زیر بار نمیره میگم از دوتا پیجم بیشتریه رو‌میپاکم باز میگه هر دو‌بپاک

براى اينكه بحث نشه يك اكانت بساز نگو بهش دارى پيجايى كه دوست دارى فالو كن مثل لباس اينا من خودم تو اينستا فقط واسه همينم. به اسم خودتم نزن پيج عكسم نذار از خودت

ماهرخ هستم 
براى اينكه بحث نشه يك اكانت بساز نگو بهش دارى پيجايى كه دوست دارى فالو كن مثل لباس اينا من خودم تو ا ...

نه قول دادیم من نه پنهان کنم و نه فلان کنم

از دو تا پیجم یکیش‌ دیلیت زدم یکیش گذاشتم باشه ولی خود برنامه رو پاکیدم ولی دلم خالی نشده هنوز راضی نیستم ازش که باهاش خوب حرف بزنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792