2789

نمیدونم😔😔😔

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شرایط اقتصادی خیلی بدی هست بیشترشون بخاطر اون پرخاشگرشدن احساس میکنم 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

شرایط مالی افتضاحه دو طرف اعصاب ندارن 

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

عزیزم بخاطر وضع اقتصادیه.کچار کنن بدبختا هرکار کنن با یه جای کار میلنگه.اگه ما خانما هم یه خورده شوهرمونو درک کنیم همه چی درست میشه.باور کنید این گرونی اعصاب همه رو به هم ریخته

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...

نه همه بد نشدن خیلی هم. خوبن چون اینجا جاییه که خانمها یه طرفه قضاوت میکنن فقط بدیهای شوهرا را میگن و خوبیهای خودشون اگه دعوا و درگیری تو یه خونه پیش میاد طرفین هر دو مقصرن نه فقط مرد یا فقط زن حالا اگه اینجا فقط آقایون بودن کلا زنها مقصرن ومردها معصوم نمیشه همینطوری قضاوت کرد من خودمدبارهاربوده که تو بحث با شوهرم مقصر بودم ولی اینجا او را مقصر میکنم

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما