2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مد نیست دیگه. ولی اگر بچه داری خیلی هم فکر خوبی هست. تک رنگ بگیر بدون طرح. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
مد نیست دیگه. ولی اگر بچه داری خیلی هم فکر خوبی هست. تک رنگ بگیر بدون طرح. 

خیلیا بخاطر بچه میگیرن من خودم دوس ندارم اما بچه دار بشم مجبورم. و از جنبه ی تمیزی خیلی بهتر از سرامیک چون دیر تر کثیف میشه و احتیاج ب تی نداره

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
سرامیک کف سفید خوشگل اما شوهرم میگه قالی نمی تونم فعلا بگیرم موکت گرفته😥😥

موقتی بنداز پول دستت اومد فرش بخر عکس بده ببینیم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

اگر روزی خودم خونه داشته باشم تمام کفش رو موکت میکنم

اه چیه سرامیک

هرروز جارو،هرروز تی‌کشیدن

یه مو روش میفته معلومه زود

کلافه‌ام کرده

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من موکت کردم بهتر از سرامیک خیلی خدایی خز سرامیک من هر جا میرم سرامیک

سرامیک خز؟ 😂