2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یکم صبرکن اگه خبری ازش نشد خودت بهش پیام بده پیاما ببین هیچوقت با غیرت یه مرد بازی نکن حتی اگه ...

واقعاحرفت درسته کاراشتباهی ک من کردموعشقم ک شوهرمه میخادطلاق بده😔

سلام خانوم دکتر عزیزم 😘😘😘😘امیر ازت خوشش میاد پسره ساده و مهربونیه باهوشه جایگاهش از نطر مالی یا ...

عزیزم میشهههه جوابم بدی شوهرم ازطلاق منصرف میشه ب اشتی فکرمیکنه؟اگ باهاش دیدررداشته باشم میتونم باحرف روش تاثیربذارم منصرف شه؟دادگاه داریم؟توروخداج بده

من؟ واسه چی؟ 

مگه نگفتی حس ششمت بگم.اسمتو میخام

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد 
اشتباه کردم تقصیر خودش بود ب خدا اول ک حرف زدیم کلی با اعصابم بازی کرد میگفت زن دارم من مث بید میلرز ...

اره هست از اوناست که یه دیوار خوبیا نمیبنه و لی یبایه بدی همه دیوارا خراب کنه ادم زود رنج و بهانه گیریه 😕باید مثه دخترا نازشا کشید و قانعش کرد 

❤❤❤❤
عزیزم میشهههه جوابم بدی شوهرم ازطلاق منصرف میشه ب اشتی فکرمیکنه؟اگ باهاش دیدررداشته باشم میتونم باحر ...

شوهرت خیلی مصمم شده اما اگه یه مدت روش حسابی کارکنی با قلق گیری روش ببین چی زود خامش میکنه نرمش میکنه  شاید تصمیمش برگشت کلا باید طولش بدی تا یکم اروم بشه و برگردید بهم خیلی کارکردن میخواد روش باید دلشا دوباره بدست بیاری با سیاست بالا خیلی سخته اما بنطر شدنیه توکل کن بخدا و تلاشتا بکن 

❤❤❤❤