2777
2789
عزیز میشه بگین من کی باردار میشم تازه سقط کردم و ایا نی نی م میمونه و جنسیتش..؟! واستون صلوات میف ...

چرا نمیشه گلی😍

بنظر من امسال باردار میشی حتما نی نیت هم میمون یه پسر تپلپووووو

فقط دعا کن برام از ته دل عشقم برگرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز میشه بگین من کی باردار میشم تازه سقط کردم و ایا نی نی م میمونه و جنسیتش..؟! صلوات میفرستم وا ...

احتمال زیاد توی این سال یاسال بعد احتمالا رحمتون آمادگی نداشته باید رحمتون رو آماده تر و پخته تر کنید... بله میمونه... وقتی حامله شدی به یکی بگید توی یک دستش یه مقدار برنج و توی اون دستش چوب جارو بزاره ولی شما اصلا نباید بفهمید اصلا بعد شما هم یکی رو انتخاب کنید و اگه برنج بود پسر هست اگه جارو بود دختر 

عشقییییییی فقط خودشو توصیف کردی 😍😍😍😍😍😍😍پس زنگ بزنم اشتی میکنیم؟  

فداتتتتتاره انشالله بازم باید ببینی چطور پسریه بعد زنگ بزن فک کنم معذرت خواهیم باید بکنی تا کوتاه بیاد 😕

❤❤❤❤
عزیز میشه بگین من کی باردار میشم تازه سقط کردم و ایا نی نی م میمونه و جنسیتش..؟! صلوات میفرستم وا ...

انشالله تا اوخر  این سال یا ساله اینده بیشتر اره میمونه با یاری و توکله برخدا ایندفعه زیر نظر بهترین دکتر باشید انشالله به زودی نی نی داربشی 😘

❤❤❤❤
توروخدا گلی به منم بگووو حس امیر بهم چیه؟منو از نزدیک ببینه عاشقم میشه؟کلا راجبمون هرچی حس میکنی بگی ...

سلام خانوم دکتر عزیزم 😘😘😘😘امیر ازت خوشش میاد پسره ساده و مهربونیه باهوشه جایگاهش از نطر مالی یا موقعیت بالاست اما یه چیزی اذیتتش میکنه که نمیراره درست فک کنه مغروره گاهی مثه بچها لج میکنه حرف حرفه خودشه باید قبلش عاشقه خودت کنی خودت دختر احساسی شدید مهربون گاهی لجباز سخت کوش بااراده یکم بی اعتماد بنفس اما همه چی تمومی اما انقدر خاکی و مهربونی که طرف برات مهم نیست اندازت باشه یا ن به ادمها دقت کن صرفا بخاطر دوستداشته شدن خالی باکسی نباش از همه جهت انالیزش کن بعدا بهش دل ببند 😘😘😘😘

❤❤❤❤