2777
2789
عنوان

طبخ ماهی

130 بازدید | 11 پست

دوستان ماهی رو با چی مزه‌ دار  کنم که خیلی خوشمزه بشه؟😍   لطفا راهنماییم کنید🙏

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به قزل آلا تخم مرغ پیاز زعفران ادویه ماهی نمک آبلیمو یکم روغن میزنم چند ساعت میمونه موقع سرخ کردنم باآرد سوخاری سرخ میکنم روشم رب زرشک میزنم😋

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم یه دستور هستش من خیلی استفاده کردم ازش ولی برای اوناییکه بوی ماهی رو دوس دارن بدرد نمیخوره!

ماست .روغن زیتون.چندحبه سیر رنده شده. زعفران.ریحون خشک.نمک و فلفل و یمقدارم آبلیموبسته به ذایقه اتون رو مخلوط کن و بذارچندساعت ماهیا داخلش بمونه بعدم داخل پورد سوخاری یا آرد بغلطون و سرخ کن.من عاشقشم

پیاز رنده کن بریز تو ی پارچه تمیز آبش و بگیر بریز تو ظرف ماهی بعد نمک بریز و کمی زعفران دم کرده و اینکه یکم با دستت ماهی و با اون مواد ماساژ بده که آب پیاز و نمک و زعفرون به خوردش بره بزار تو یخچال ی ساعت استراحت کنه سرخش کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...