تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان کروناییا بیایین🙃 262 بازدید | 41 پست کیا کرونا گرفتن؟من سفت و سخت مراقبت داشتم،ولی یبار مجبور شدم برم مطب دکتر یبارم از مادرم مراقبت کردم عمل کرده بود احتمالا یکی از این دو جا گرفتم.علائمم گلو درد و بدن درد،سرگیجه ضعف و خستگی،معده درد الانم روز پنجمه گلاب به روتون شدم🤒🥴 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1399/07/22 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 حالتامم سینوسیه یعنی هی رفع میشه هی برمیگرده ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 ان شاالله همه سالمین😁خدارو شکر خداروشکر ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
nanazkhanom عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1460 حالتامم سینوسیه یعنی هی رفع میشه هی برمیگرده سلام عزیزم چند روزه؟
بستنیییییی عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 6021 من صبح فکر کردم دارم چون دیشب مزه حس نکردمولی بوی عطرم میاد قشنگنمیدونم دارم یا ندارمیه ماهم هست پامو از در بیرون نزاشتم
renafa عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 309 من نمیدونم دقیقا الان کرونا دارم یا نه چون معمولا سرما که میخورم حس بویایی و چشاییمو از دست میدم الانم اصلا حس بویایی و چشایی ندارم دکترم نرفتم تست بدم چون نهایتا میخواد بگه کرونائه دارو که نداره
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 برو دکتر دارو بت بده برای علائم خفیف دارو نمیدن مگه داروی جزئی برای درد،توصیه میشه به استراحت و نوشیدن مایعات گرم مثل ابجوش عسل یا دمنوش ها ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
goleagha عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6770 برای علائم خفیف دارو نمیدن مگه داروی جزئی برای درد،توصیه میشه به استراحت و نوشیدن مایعات گرم مثل ابج ... خاومی جواب ندادی. شما همیشه ماسک میزدی یا نه
روشناـام عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 2896 برای علائم خفیف دارو نمیدن مگه داروی جزئی برای درد،توصیه میشه به استراحت و نوشیدن مایعات گرم مثل ابج ... اره میگم شاید اولشه کرونا باشه من ترجیح میدم سی تی برم تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 منم این علائمو داشتم مثبت بود✋ الان چطوری گلم؟مراقبت چی کردی؟چقدر طول کشید؟بنظرت نیازه تست بدم؟بنظر خودم نیاز نیست ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من نمیدونم کرونا دارم یا نهولی الان ۴ روزه سر درد و چشم درد و بدن دارم وبا زور مسکن آرومم امروز هم فهمیدم بویاییی اصلا ندارم😩 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏