2777
2789
عنوان

چله ی ترک گناه

729 بازدید | 16 پست

کسی هست در موردش بدونه؟ 

سوره ی خاصی باید بخونیم؟ 

ادابی داره؟ 

من اصلا نماز هم نمیخونم خیلی سخته؟ 

‏شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه

اولین کاری که میکنی این باشه که نماز بخون.

این از همه چی بیشتر به ترک گناهان کمک میکنه.

ان الصلاه تنهی عن الفحشاء و المنکر

اگر همشون یه دفعه سختته از یه نماز خاص که بذات اسونتره مثلا ظهر شروع کن.بعد از یه مدت یکی دیگه بهش اضافه کن تا یواش یولش همشو بخونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. برای شما که نماز نمیخونی انجام دادنش و خوندن نماز برای اولین بار خیلی لذت بخشه حتما انجامش بده ارامش میگیری 

درپناه خدا😊😊💚💚💚💚💜💚💚

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

میخوای سوره تحریم بخون یا طلاق تو این ۴۰روز. باعث میشه توبه نصوح کنی یعنی توبه بدون بازگشت به گناه توبه واقعی از اونا که انقلاب روحی میکنه.

زیارت عاشورا هم عالیه حسین کشتی نجاته

اولین کاری که میکنی این باشه که نماز بخون. این از همه چی بیشتر به ترک گناهان کمک میکنه. ان الصلاه ...

میشه کم کم یعنی؟ 

اعمال خاصی نداره دوست داشتی قبلش نماز امام زمان یا استغاثه حضرت زهرا بخون بعدش نیت کن و چله ترک گناه شروع کن😊😊🌹🌹

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

میخوای سوره تحریم بخون یا طلاق تو این ۴۰روز. باعث میشه توبه نصوح کنی یعنی توبه بدون بازگشت به گناه ت ...

هرروز بخونم؟؟ 

اعمال خاصی نداره دوست داشتی قبلش نماز امام زمان یا استغاثه حضرت زهرا بخون بعدش نیت کن و چله ترک گناه ...

استغاثه چیه

میشه کم کم یعنی؟ 

همه چیز شدنیه.

قطعا خوندن یه نماز از نخوندن هیچ نمازی بهتره.

بعدم وقتی بخونی یواش یواش خوشت میاد و همشو میخونی.وللی با خودت عهد ببند دیگه ترکش نکنی همونی که میخونیو.چند وقت بعد دوباره یه نماز دیگه اضافه کن.مطمئن باش خدا کمکت میکنه اگر ارادت قوی باشه

راجب نماز خوندن هم بدون که میگه حی علی الصلاه حی علی الفلاح 

حی علی خیرالعمل.

میگه بشتاب به سوی نماز.بشتاب به سوی رستگاری.بشتاب بسوی بهترین کار.

یعنی نماز رستگاریه و بهترین کاره.

تو قرآن واجب شده و عامل بازدارنده از فحشا 

اما نمازی که خوب خونده شه.

بدونی مقابل کی داری خم و راست میشی من بانماز مشکل روحی داشتم کامل ازبین رفت اونروز فهمیدم نماز یعنی چی.

نمیخواد فک کنی حتما باید با  لذت نماز بخونی یا هروقت حس داشتی 

بلکه قشنگیه اطاعت ازمعبودبه اینه که تو دستورشو انجام بدی باتمام سختی و بی حوصلگی.

با ادب نمازبخون بعدش تبدیل میشه به عشق.

استغاثه چیه

از حضرت فاطمه زهرا س بخواه که تو این راه و چله ترک گناه کمکت کنه برای حاجات دیگه هم میتونی بخونیش.

دوست داشتی امضام بخون برای شروع کمکت میکنه گلم😊💚💚💚🙏🙏