2777
2789
عنوان

کم توجهی شوهرم

340 بازدید | 30 پست

سلام من تازه 6ماه عروسی کردم تو دوران عقد که یک سال بود قراربودخونه مستقل بگیرم که البته همون موقع هم تو اما واگربود خلاصه الان تو یکی ازاتاقای خونه مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم زندگی که چه عرض کنم فقط شبا اونجا میخوابیم وگرنه اتاق همه هست.حالا به شوهرم میگم خونه مستقل بگیریم همش میگه پول ندارم گرون شده همه جا.فکراین هست که یه خونه 60متری طبقه بالای خونه پدرشوهرم بسازه که اونم پول میخواد.اینا به کناربعضی رفتارای شوهرم رو اعصابم مثلا وقتی میاد خونه با همه میگه ومیخنده واحوال پرسی میکنه وتعریف میکنه بعد اگه منو دید یه سلامی هم به من میکنه اصلا اینگارمن زنش نیستم جزءاعضای خونوادشم.واینکه ازرفتاراش معلوم اینگاری دلش نمیخوادخونه جدابگیریم.منم صبح تاغروب تو خونه بیکارم نه آشپزی نه کاری.فقط خواستم دردودل کنم هرکسی هرنظری داره بگه.ممنون

خیلی حق داری والا!

ولی باهم رفیق باشین نذار شوهرت ازت دوری کنه....

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم زندگی کردم تو اتاق با مادرشوهرم اینا ۲ سال و ۷ماه ولی خوب بودن خداروشکر خانواده شوهرم مادرشوهرم تنها بود میومد پیشم باهم حرف میزدیم وقت میگذروندیم بعدش مستقل شدم به خودت سخت نگیر ان شاالله مستقل بشی عزیزم

مادر یه نی نی 👶

اخه واقعا تو یه خونه خیلی سخته ، تو نمیتونی هر جور دلت میخواهد لباس بپوشی ، اونم نمیتونه جلو خانوادش راحت باشه ، بعضی ها میترسن خانوادشون فکر کنن بی احترامی بهشون‌میشه ، چطور از اول رفتی اونجا ، نباید تا خونه جدا میگرفت‌میرفتی ، 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
خیلی حق داری والا! ولی باهم رفیق باشین نذار شوهرت ازت دوری کنه....

اون بهم میگه تو خیلی خوبی هرکسی دیگه بود من نمیتونستم باهاش زندگی کنم.من احترامشودارم اگه زندگیمون جدا بشه واسش همه کارمیکنم ولی اون اینگارفقط خونوادشو میبینه.

شما از اول نباید قبول میکردی باید خونه پدرت میموندی میگفتی هروقت خونه گرفتیم میریم سر خونه زندگیمون ولی حالا که شده سعی کن یکم سیاست به خرج بدی و دل شوهرتو به دست بیاری 

اشتباه کردی رفتی اونجا عزیزم.

تلاش کنید حتما مستقل شید

الان هم شب رفتید تنها کنارهم باهاش صحبت کن با محبت و احترام

از علاقه ت بهش بگو و بعدم بگو که چقدر داری اذیت میشی و بازبون خوب ولی همه ناراحتی هات رو بگو و دنبال راه حل بگردید و پیشنهاد بده پیش مشاورخوب برید راهنمایی کنه در این موقعیت چه رفتاری درسته، هم به شما و هم همسرت. چون همسرت موقعیت مکانیش تغییر نکرده رفتارش هم تغییر نکرده درحالی که بزرگترین تغییر اونم حضور شریک زندگی، درکنارش اتفاق افتاده، حتما مشاور برید راهنماییش کنه

عزیزم ازدواجتون سنتی بوده؟

اکثرا مردا یکم بی توجه هستن سخته ها ولی باید این واقعیتو قبول کنیم مثل ما احساساتی نیستند یا بروز نمیدن ذهنشون اعمال و رفتارشون چون با ماها فرق داره همش ما خانمها احساس ناراحتی داریم 

من خودمم همینطورم همش دلم میخواد تو مهمونی پیشم بشینه سر سفره یا مثلا بیشتر باهام حرف بزنه یا مثلا دستمو بگیره یا الفاظ عاشقانه بکار ببره خب هیچ وقت انجام نداده 

بنظرم بجای اینکه خودمونو انقدر عذاب بدیم از وابستگی و اینطور توجهات و حساسیتها باید خودمونو دور کنیم دنبال مهر طلبی نباشیم دیگه همینه منم ۱۰ ساله به همین شکله شوهرم 

حساسیتمو کم کردم ب مسایل دیگه توجه میکنم 

خونه رو هم چاره ای نیست از اول نباید قبول میکردی کارت یدره سخت میشه دیگه باید مدام بگی تا بالاخره انجام بده ولی با زبون خوش و احترام

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اخه واقعا تو یه خونه خیلی سخته ، تو نمیتونی هر جور دلت میخواهد لباس بپوشی ، اونم نمیتونه جلو خانوادش ...

دقیقا

شاید شوهر اسی خجالت میکشه ابراز محبت کنه به زنش

یا همینکه شما میگی خودشم راحت نیست !

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
اخه واقعا تو یه خونه خیلی سخته ، تو نمیتونی هر جور دلت میخواهد لباس بپوشی ، اونم نمیتونه جلو خانوادش ...

آخه من یه مشکل دیگه هم دارم.تو دوران عقد فهمیدم کیست دارم وممکن طبیعی باردارنشم اگه دوربشه دکترا گفتن زودتر عروسی کن وبچه دارشو وگرنه دیگه بچه دارنمیشی منم ازترس این زودترعروسی کردم واقدام کردم واسه بچه

آخه من یه مشکل دیگه هم دارم.تو دوران عقد فهمیدم کیست دارم وممکن طبیعی باردارنشم اگه دوربشه دکترا گفت ...

پس میخواهی بچه دار بشی ، به سلامتی از بیکاری درمیای 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.