2777
2789
عنوان

نیکی جون 🌸😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 114 پست

نیکی همون حرفیو که به من گفتی اون کاربر دیده ناراحت شده؟؟ اونو که خودم تو تاپیک دیده بودم عزیز من

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدا شم عزیزم

قربونت خدانکنه💕

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
جوووون جووون جووون 😍😂😂😂 ♥️❤️❤️❤️♥️❤️❤️❤️ اسی منم قاتی ژن خوبا شدم بای 😂😂😂

تاپیکو قفل میکنم الان روت ک نتونی بری😈

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
بِیبی 😈 تو مگه دوست من نبودی؟  روسریتو بکش جلو برا بقیه قلب نذار

ژوووون دوستم غیرتی شد😂😂😂😂😂

بخدا بامانتو و شال نشستم دارم نظر میدم😂😂😂😂😂

آخه منتظرم داداشم بیاد دنبالم میخوام برم منزل پدر😂😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
نمیدونم اخه راجبه اونم حرف میزدن😅😅. فکر کنم مچ اونو کرفته بود

من فقط دیدم یه نفرنوشته من یه دروغی ازرهامیل دیدم 

نیکی هم گفت بهش راست میگی چه دروغی

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

من فقط دیدم یه نفرنوشته من یه دروغی ازرهامیل دیدم  نیکی هم گفت بهش راست میگی چه دروغی

خب بنده خدا فقط ازم سوال کرد حرف بدی نزد که

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
من چی؟ ☹️ تازه کرونا هم گرفتم بهم مشاوره دادی یادته؟ 😈😂

تو هم همینطور گلم❤💜❤

آره یادمه بهترشدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من من 😃

ول کن دیگه باشه.

افرین دختر خوب.

باهم دوست باشید.😃😃

ابروتم برا بزرگترت کج نکن😠😠

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ