2777
2789
عنوان

نیکی جون 🌸😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 114 پست
😂 تو سختت نیست بیکاری؟  از بیرون فامیل بهت فشار نمیارن  عه وا خانوم دکتر چرا بیکاری؟ 😌 ...

چرا دقیقا همینه که گفتی.

میگن از تو خودمونو کشته از بیرون مردمو.

جدای ازین من ادم تو خونه نیستم.تا بوده مدریه و دانشگاه و طرحو الان خیلی بداخلاق شدم پاچه همه رو میگیرم.مجردم که هستم بدتر سختمه😔😔😞😞😕😕

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چرا دقیقا همینه که گفتی. میگن از تو خودمونو کشته از بیرون مردمو. جدای ازین من ادم تو خونه نیستم.تا ...

وای دقیقا مث منی داغونم

میگما خوشبحالت تو استخدامی آموزش و پرورش رشته ی شما رو میخواستا

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دقیقا مث منی داغونم میگما خوشبحالت تو استخدامی آموزش و پرورش رشته ی شما رو میخواستا

اره عزیزم میخواست ولی عملا نمیگیرن الویت با بهداشت و پرستاره.

پارسال مراقب سلامت شرکت کردم ولی با اینکه رتبم خوب بود قبولم شدم ولی هم چون برای شهر دیگه بود وبومی‌اونجا نبودم وشهر خودم نمیخواست هم چون سهمیه ندارم هم چون بهداشت نبودم قبولم نکردن.نوشته بود درصورتی که کسی نخواد بهم زنگ میزنن که نزدن.

من کلا شانس ندارم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره عزیزم میخواست ولی عملا نمیگیرن الویت با بهداشت و پرستاره. پارسال مراقب سلامت شرکت کردم ولی با ا ...

کاش رفته بودیم بهداشت پرستاری یا معلمی☹️

رشته ی منوتو خیلی بازار کارش بده

منکه چند روزه قاطی کردم حس میکنم عمرم هدر شد

کاش رفته بودیم بهداشت پرستاری یا معلمی☹️ رشته ی منوتو خیلی بازار کارش بده منکه چند روزه قاطی کردم ...

اره من الان چند ساله حس میکنم عمرم هدر رفته.

والا خسابداری خونده بودم بیشتر کار بود براش.

البته بماند من از همون انتخاب رشته به بابام گفتم پرستاری گفت نه برو مامایی بهتره رشتش با مرد سروکار نداری😳😳.

رتبم خیلی خوب شده بود پرستاری میوردم

اره من الان چند ساله حس میکنم عمرم هدر رفته. والا خسابداری خونده بودم بیشتر کار بود براش. البته بم ...

کاش بهداشت رفته بودیم مثلا بهداشت دانشگاه ما همش دختر بودن ی پسر تو کلاسشون بود فقط 

میگن بازار کارش خیلی خوبه

رتبه ای هم نمیخواد ک

کلا ب فنا رفتیم منوتو

کاش بهداشت رفته بودیم مثلا بهداشت دانشگاه ما همش دختر بودن ی پسر تو کلاسشون بود فقط  میگن بازا ...

اوهوم😕😕

مادورو برمون پره‌کارخونست.دختر همسایمون بهداشته بدون استخدامیی چیزی سریع کرفتنش برا کار برامن قیافه میگیره😒😒

اوهوم😕😕 مادورو برمون پره‌کارخونست.دختر همسایمون بهداشته بدون استخدامیی چیزی سریع کرفتنش برا کار ب ...

☹️☹️

کی نیکی رو اذیت کرده😠

فداتون شم من  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فداتون شم من    

خدانکنه نازنینم😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...