2777
2789
عنوان

سلامتی نی نی

61 بازدید | 11 پست

سلام

در هفته های اول چجوری از سلامت نی نی مطمئن بشیم؟ درد دارم اما بعضی مواقع دردسمت چپ

خون و لکه ندارم

پری شب سونو بودم سالم بود

فقط موقع سونو‌ اخرش که خودم هیجانی شدم اونم ضربانش رفت بالا. خیلی نگرانم.

میخاستم بدونم بال رفتنش حسن سونو طبیعیه؟

ترشح سفید بدون بو و سوزش طبیعیه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

قبل  تاریخ پریودت چه علامتی داشتی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل  تاریخ پریودت چه علامتی داشتی

پریودم نامنظمه. حالت تهوع شدید

تیرکشیدن زیردل

تنفر از غذا. هیچی نمیخوردم

خستگی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
میشه ب من بگی ترشح چیه؟

یعنی چی؟ ترشح نمیدونی یعنی؟

یا منظورت نوع ترشحمه؟

یعنی چی؟ ترشح نمیدونی یعنی؟ یا منظورت نوع ترشحمه؟

ن کلا نمی دونم چیه ببخش اگ می پرسم 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
ن کلا نمی دونم چیه ببخش اگ می پرسم 

خیسی هایی که گاهی مواقع حس میشه روی لباس زیر

اگه بو و رنگ داشته باشه عفونته

اها مثلا اگر سفید باشه بعضی مواقع کشی چی

طبیعیه

اگه سوزش و بو نداری اشکالی نداره

سوزش نیت ولی ی بوی خواصی داره

نمیدونم

برو دکتر اگه اذیتی

ولی طبیعیه فک کنم

تو نت سرچ کن

طبیعیه اگه سوزش و بو نداری اشکالی نداره

ممنونم بابت راهنماییت میگم من روم نمیشه ب مامانم بگم ی سوال دیگه هم دارم برای من لباس زیرم خیس نمیشه ولی مثلا قسمت وازنم این جوری میشه 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
نمیدونم برو دکتر اگه اذیتی ولی طبیعیه فک کنم تو نت سرچ کن

والا سرچ میکنم چیزی نمی فهممممنونم عزیزم شما هم سوالی داری از کیلینیک سایت  بپرس بهت جواب بدن

ممنونم بابت راهنماییت میگم من روم نمیشه ب مامانم بگم ی سوال دیگه هم دارم برای من لباس زیرم خیس نمیشه ...

اشکالی نداره بعضی روزای سیکلت طبیعیه

بعضی روزا بیشتره بعضی روزا کمتر

ولی به مامانت بگو حتما تا از نگرانی درت بیاره