2777
2789
عنوان

میشه بیای☺‌

53 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

من ١٧ سالمه فعلا ک دارم درس میخونم رشتمم تجربی و اصلا هم ازش خوشم نمیاد نگین چرا رفتی چون ب هیچی علاقه ندارم و ب اجبار خانوادم این رشته رو رفتم و فقط تا  خود دوازدهم میخونم.

برا ی دختر تو این زمونه چ کاری مناسبه ک در آمد خوبی داشته باشه.. لطفا کمک کنید

.

کار هنری یا مربوط ب رشتت منظورته

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بخون برو تربیت معلم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان ک فقط ارایشگری مخصوصا شنیون و میکاپ

دبیری و مامایی هم عالیه

نمیدونم این دکترا چ پولی درمیارن

دکتر داروخانه هم خیلیییی خوبه

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
بخون برو تربیت معلم 

اوووو کی عصاب اون همه بچرو باهم داره اخه

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
ن مربوط ب رشتم نباشه ی کاری ک درآمد خوبی داشته باشه تو این اوضاع

بیوتی بلاگر...گل ارایی سفره ارایی

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅