2777
2789
عنوان

تاپیک دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 83 پست
یه عده میگن اونا مال یه کانال اشپزیمثل این که قبلا هم دروغ گفته 

ای بابا

چ داستانیه این مجازی

خودتو ناراحت نکن عزیزم

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
همش از سر عقده س همش از عقده س اخه چ معنی داره این کارا

تاپیکاش همه سراسر عقده هستن 

همش عنوانش اینه شوهرم سورپرایزم کرد،شوهرم اینو فرستاده،تولدم اینو خریده،عکس خونم،عکس کیک،عکس غذا،عکس کارت عروسی 

و هزار تا عقده ی دیگه 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چ داستانیه این مجازی خودتو ناراحت نکن عزیزم

فدات شم عزیزم        

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تاپیکاش همه سراسر عقده هستن  همش عنوانش اینه شوهرم سورپرایزم کرد،شوهرم اینو فرستاده،تولدم اینو ...

میگم دیگه یبار گف فرشمو بخاطر نطراته نی نی سایتیا عوض کردم از یکی گف وختی خودت دوسش داری ب نظر بقیه چکار داری

همرو قورت داد من تذکر دادم منم قورت داد با نوچه هاش 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
میگم دیگه یبار گف فرشمو بخاطر نطراته نی نی سایتیا عوض کردم از یکی گف وختی خودت دوسش داری ب نظر بقیه ...

آره اتفاقا اون تاپیکو خوندم 

آره اتفاقا اون تاپیکو خوندم 

😂😂😂خوب کاری کردی طنزه 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

من دیشب همینجوری از روی کنجکاوی رفتم ی تایپکاشو خوندم وووووویی چقد پز داده بود دوتا خونه داریم۳تا ماشین اندکی طلا و۱.۲میلیارد پول شوهرشم۱۷تومن حقوقش بود

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
میگم دیگه یبار گف فرشمو بخاطر نطراته نی نی سایتیا عوض کردم از یکی گف وختی خودت دوسش داری ب نظر بقیه ...

ای کاش طرفداراش بفهمن

میترسم تکشون کنم دعوا بشه

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

۱۵مرداد عروسیش بود  ۳۰مرداد حالت تهوع داشت  شهریور ماه باردار بود،اتاق نی نی رو هم داشت ...

توی تیر ماه گفت ۵ ساله نامزده و ۳ ماهه فککککک کنم گفت خونه شوهرمم....⁦☹️⁩ الان ۱۹ سالشه

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
من دیشب همینجوری از روی کنجکاوی رفتم ی تایپکاشو خوندم وووووویی چقد پز داده بود دوتا خونه داریم۳تا ما ...

تاپیک زده بود شوهرم رفته گوشی فروشی زده بهم نگفته آخه شغل دوم نیاز نداشت،خواسته منو سورپرایز کنه🤣🤣🤣

تاپیک زده بود شوهرم رفته گوشی فروشی زده بهم نگفته آخه شغل دوم نیاز نداشت،خواسته منو سورپرایز کنه🤣🤣 ...

😂😂😂ارع

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
تازه پنج ماه بود که فرششو هم از ترکیه سفارش داده بود و چند وقته ب دستش رسیده

آخه یکی نیست بگه فداتشم تو که میخوای دروغ بگی حداقل تاپیکهای قبلو پاک کن😆😆😆

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)