2777
2789
عنوان

تاپیک دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 83 پست
بابا یکی بگه چیشده اه،اگ نمیگید تاپیک زدنتون چیه

یکی تاپیک زده بود و عکس غذا گذاشته بود

ی سریا میگفتن دروغ میگی

ی سریا هم خنجر از رو کشیده بودن😆

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چیشده؟؟؟:-(  نبودم صبح اصن

تاپیک پربازیدا رو یه عده گفتن رو دروغه 

ولی خدا شاهده من نبودم

اما با اون وجدن استارتش مظلوم نمایی در اورد همه رو اندخت به جون من تاپیک اخرمو بخون

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بابا یکی بگه چیشده اه،اگ نمیگید تاپیک زدنتون چیه

ی کاربری عقده هاشو پهن کرده تو سایت ی عده هم طرفداریشو میکنن

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

۱۵مرداد عروسیش بود 

۳۰مرداد حالت تهوع داشت 

شهریور ماه باردار بود،اتاق نی نی رو هم داشت میچید،همون ماه حال نداشت بلند شده از جاش،اونوقت سفارش کیک گرفته بود😐😐😐😐😐😐😐😐

شوهرشم تو دوماه دوتاگوشی خریده براش

خدایا عقل عنایت بکن دیگه دروغ نگن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

حالا که فهمیده دستش رو شده خودشو لغو کاربری میکنه حالا ببین

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

تاپیک پربازیدا رو یه عده گفتن رو دروغه  ولی خدا شاهده من نبودم اما با اون وجدن استارتش مظلوم ...

خودش اونارو درست نمی کنه؟؟؟ 

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کاربریش چیه؟که  جدیش نگیریم؟

نوشته رها ۸۰ ۶۹ همچین چیزا 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خودش اونارو درست نمی کنه؟؟؟ 

یه عده میگن اونا مال یه کانال اشپزیمثل این که قبلا هم دروغ گفته 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۱۵مرداد عروسیش بود  ۳۰مرداد حالت تهوع داشت  شهریور ماه باردار بود،اتاق نی نی رو هم داشت ...

همش از سر عقده س همش از عقده س اخه چ معنی داره این کارا

ی عده اومده بودن به خاطرش یقه پاره میکردن

خدایا ی ذره عقل