2777
2789
عنوان

نامزدم

311 بازدید | 16 پست

خانوما من نامزدم نزدیک بیست روزه کرنا گرفته بعد ماه قبل تولد مادرم بود بعد نامزدم یادش نبود منم بهش گفتم تولد مادرمه و اینا  بعد خودش گف پول میریزم ب حساب برین کادو بگیرین بعد دو هفته گذشت نریخت  بعد کرنا گرفت و الان مریضه دیشب گف ب مادرم زنگ بزن چونک مادرشم گرفته گله کرد منم گله کردم ک  چرا تو اول خودت یادت نبود تولد مادرمه بعد  گفتم باید کادو رو زودتر میدادی اینا من منظورم قبل از مریضیش بود حالا اقا ناراحت شده ک تو تو مریضی نباید میگفتی مادرمم میگ باید یموقع دیگ میکفتی من اشتباه کردم به نظرتون

با اجازه استارتر، 

کسیکه ریاضی انسانی رو فول باشه، 

نه شب آزمون دارم، 

از جایگشت و فاکتوریل و.... 

بهم درخواست دوستی بده

اگه جزو پنج نفر اول شدم سی هزار تومن

اگه نفر اول شدم پنجاه هزار تومن براش کارت به کارت میکنم، 

فقط درخواست دوستی بده بهم💓

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برای خوشی میخاستی اون بررای مریضی مادرش...خیلی فرق میکنه...زندگی بچه بازی نیس ک گروکشی میکنین

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بیخیال باو  یه تولد این همه گله نداره 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

وااا‌

نامزد من‌واسه تولد مامانم میخواست کادو بگیره مامانم انقدر قسمش داد گفت بخدا کادو بگیری ناراحت میشم 

به منم سپرد نزار برام کادو بگیره

اونم روش‌ نشد اخرسر ‌گل خریدیم براش

وااا‌ نامزد من‌واسه تولد مامانم میخواست کادو بگیره مامانم انقدر قسمش داد گفت بخدا کادو بگیری ناراحت ...

اینم گف  پول میریزم اما نریخت بعد اومد خونمونم من گفتم تولده مامانمه تبریک نمیکی بعد گف