2777
2789
عنوان

چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 22 پست

رابطه های خوب هم هستن هنوزم هستن افرادی که به هم متعهد هستن و خوشبخت کنار هم زندگی میکنن،یکی داداشم الان چندساله ازدواج کرده خیلی خوشبختن یک دخترم دارن الانم یک پسر تو راهی دارن،شما نباید خودتونو که با بقیه مقایسه کنید اگه با این طرز تفکر میخواین ازدواج کنید همون بهتر ازدواج نکنید چون صد در صد شما هن طلاق میگیرین مردم اول زندگیشون حرفای خوب میزنن فکرای خوب میزنن،بجای این فکرا سعی کنید بیشتر با نامزدشون آشنا بشید با خواهر برادر مادر پدرش هم آشنا بشید ببینید چه جور آدمایی هستن 

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خواهرش طلاق میگیره بحث اون بود

شوخی کردم‌ عزیزم ولی در کل از این بحثا نکن پیشش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رابطه های خوب هم هستن هنوزم هستن افرادی که به هم متعهد هستن و خوشبخت کنار هم زندگی میکنن،یکی داداشم ...

خواهرش داره طلاق میگیره متاسفانه به خاطر همین این بحث پیش اومد.و همشم نامزد من درگیر کارای خواهرشه الان 1 ساله سر همین ما نتونستیم هنوز عقد کنیم

خب پس حرف بدی نزده حقیقتو گفته انتظار داشتی چی بگه دیگ

حرصم گرفته بود ازش به خاطر این که 1 ساله درگیر کارا و دادگاه خواهرشه به خاطر همین هنوز ما عقد نکردیم

خواهرش داره طلاق میگیره متاسفانه به خاطر همین این بحث پیش اومد.و همشم نامزد من درگیر کارای خواهرشه ا ...

انشالا که درست میشه ولی اگه بخواین با ترس طلاق ازدواج کنید زندکیتون جهنم میشه

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)