2789
عنوان

دخترم مریضه 😔😔

837 بازدید | 11 پست

تو رو خدا یه چیز بگین اروم شم دخترم مادرزادی کم توان ذهنی هست بچه ی اولمه خیلی دوسش دارم ولی وقتی میبینم نه میتونه راه بره نه غذا بخوره نه مث بچه های دیگه بازی کنه خیلی عذاب میکشم افسرده شدم به خدا.تقرییا ۱۰ روز هم هست سرما خورده و لب به غذا نمیزنه شکمش چسپیده به پشتش دکتر هم بردم ولی خوب نمیشه خسته شدم به خدا

تا خدایی هست......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تا یکی اینجور تاپیکا رو میزنه میاین میپرسین آزمایش داده بودی؟ چرا بچت اینطوری شد و فلان. واقعا چرا متوجه نمیشین نباید این چیزا رو بپرسین؟ اگر کسی خاست بهتون اینا رو توضیح بده خودش تاپیک در این مورد میزد. اینقد سوهان روح نباشین

عزیزم بچه ها مریض میشن اشتهاشون کلا از بین میره. من پسرم ۱۰ ماهش بود آفت دور لب و دهنش و گرفت یک متخصص بردم و یک فوق تخصص و از آخرم باید سیکلش طی میشد. تو ایم ۱۰ روز ماهیچه میجوشوندم با سرنگ میرختم توی دهنش. البته نمیخورد من به زور میدادم بش. فعلا چیزایی که دوست داره بش بده بذا کامل خوب بشه بعد جبران میکنه

عزیزم حق داری مادر هستی و نگران.ایشالا خوب میشه .هنوز کوچیکه کمکش کن بش یاد بده بتونه مهارت های اولیه رو کم کم یاد بگیره ‌‌.این ها فرشته هستن منتها ماها ذهنمون کوچیکیه و دیدمون محدود .انتظار داریم همه شبیه هم باشن نمیتونیم تفاوت هارو قبول کنیم .ایشالا دل خودت و دخمری نازت همیشه شاد باشه.خدا بزرگه عزیزم .