2789
عنوان

ديوونه شدم

310 بازدید | 23 پست

عمه هام منو ديوونه كردن يكي از اونا ديروز رفت و تمام كارهاي خونه رو انجام دادم امروز صبح صورتمو داشتم ميشستم بهم گفت هي به اون صورت كثيفت نرس هزار تا فش بارم صبح زود گفت انشالا هميشه واسه همه چير  خسرت به دل بموني😔انسان اگه چيزي نداشت و بي پدر و مادر بود اينجوري باهاش رفتار ميكنن چيكار كنم ديوونم كردن

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

برین بشون چرامیذاری اینجورت کنن اینقدکه اونا سهم دارن توخونه توام داری بروبیرون هی خونه نمون

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بهت توهین میکنن مگه پیش عمت زندگی می کنی 

هر كاري ميكنم ارايش كردم يه روز مفت نگا اينو شبيه انابل شده😔در هر حالتي مسخرم ميكنن

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

خب دست خودتونه که تو این شرایط بمونید یا نه سعی کنید مستقل بشید ازشون جدا بشید،اگه هنوز کنکور شرکت نکردی،واسه کنکور بخونه رشته خوب قبول شی که از شرشون راحت بشی 

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)

عزت نفست رو ک بیری بالا همچین توهینی دیگه بهت نمیکنن  

اگر شرایط هست ک برو سرکار

ب خودت برس و همش هم نمون کلفت کن

مورد خوووبی هم پیش اومد ازدواج کن برو

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

هر كاري ميكنم ارايش كردم يه روز مفت نگا اينو شبيه انابل شده😔در هر حالتي مسخرم ميكنن

بی خود کرده عجب زن بی خودی جوابشو بده چرا میشینی حرف بارت کنن .خاک تو سر آ دمای عقد ه ای

فحش هایی که به عمه ها میدن نوش جونشون😀

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم