2777
2789
عنوان

سقط جنین مرده

12649 بازدید | 39 پست

سلام، خانما جنین تو ۷ هفته ایست قلبی کرده و از دست رفته، چیکار کنم که زودتر رفع شه؟

ی عالمه گرمی خوردم، فردا هم بیمارستان وقت دارم که با دارو بندازمش، کسی سابقه داشته که خودش تو خونه تونسته باشه دفع کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من هفته ۸ جنین ازبین رفته بود و هفته ۱۲ فهمیدم یعنی روزی ک باید میرفتم سونو تعیین جنسیت خونریزی شدید شد سنو هم ک گفت جنین مرده تا برسم خونه دردم گرفت و خودش دفع شد کلا از شروع درد تا اخرش نیم ساعت شد

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 

من دوتا سقط داشتم اولی خودش افتاد دومی با دارو تو خونه مثل درد پریودی ولی یکم شدیدتر  زیر ده هفته بودن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

عزیزم با داروی گیاهی من انداختم تو خونه 

اگه عطاری مطمعن سراغ داری برو بهت داروی گیاهی بده 

من چون قبلش شیاف استفاده کرده بودم دیر افتاد 

از شما اگه استفاده نکردی میفته 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
وای انقدر درد داره یعنی؟ یا خدااااااااا فعلا کمو بیش خونریزی دارم اما زیاد نیست

اصلا کورتاژ نکنیا 

دوست من کورتاژ مرده الان دوساله باردار نشده هنوز همه چی ش هم نرماله دکتر مشکلی نمیبینه 

فقط طبیعی دفع کن همین

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️

من تازه سقط کردم..به نظرم برو پیش یه دکتر خوب کورتاژ کن..من با خوردن گرمی و دارو سه هفته درد کشیدم آخرش کورتاژ شدم و دردام تموم

نمیدونم چمه..ولی یادمه قبلا انقد چم نبود!

عزیزم من دیشب سقط کردم تجربه اولم بود حاملگی پوچ داشتم

برای هر کسی فرق داره دردش. من 12 ساعت بدون قرص و دارو طول کشید تا دفع شه اما خانم مریم گلی میگن واسه ایشون نیم ساعت بوده

من دم کرده دارچین و زعفران خوردم و روغن مالی دور شکم و کمر خیلی برام خوب بود بعدشم کیسه آبگرم گذاشتم. دردمو بهتر کرد