2777
2789

من با جگر میپزم. اره کباب هم میشن. از وسط نصف کن یکم تو اب بذار بعضی هاشون بوی بدی میدن اون بو بره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با جگر میپزم. اره کباب هم میشن. از وسط نصف کن یکم تو اب بذار بعضی هاشون بوی بدی میدن اون بو بره

تو اب خالی بزارم؟

دیگه نمیخواد تو پیاز بخوابونم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
تو اب خالی بزارم؟ دیگه نمیخواد تو پیاز بخوابونم؟

قلوه منظورت کلیه س دیگه. ی برش طولی مییدم تو اب سرد ی ساعت میذارم بوی بدش میره بعد با جگر سفید و دل و پپاز میذارم بپزه. بعدش هم جگر سیاه رو 20 دیقه اخر اصاف میکنم با فلفل و زردچوبه. اخر سر هم پیاز داع طلایی میزنم کنارش سیب زمینی سرخ شده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
قلوه منظورت کلیه س دیگه. ی برش طولی مییدم تو اب سرد ی ساعت میذارم بوی بدش میره بعد با جگر سفید و دل ...

اره عزیزم 

من میخام کبابشون کنم چطور درستشون کنم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
اره عزیزم  من میخام کبابشون کنم چطور درستشون کنم؟

من کباب قلوه رو فقط جیگرکی خوردم . تو خونه درست نکردم تاحالا

خواص قلوه در طب سنتی چیست؟

خواص قلوه برای کم خونی: قلوه دارای مقادیر بالایی آهن است. وجود آهن برای تولید سلول های خونی ضروری است. به افرادی که دچار کم خونی هستند مصرف قلوه و جگر سیاه پیشنهاد میشود.

خواص قلوه برای زن باردار: قلوه سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و از میزان بالایی اسید چرب امگا 3 برخوردار است. قلوه دارای خاصیت ضد التهابی است و برای قلب بسیار مفید میباشد.

خواص قلوه برای لاغری: قلوه در مقایسه با دیگر قسمت های بدن حیوانات از کالری کمتری برخوردار است. اگر جزو کسانی هستید که غذاهای گوشتی را دوست دارید اما رژیم لاغری گرفته اید میتوانید از قلوه به صورت کبابی استفاده نمایید.

قلوه منبع پروتئین است: وجود پروتئین برای حفظ و ترمیم و ساخت سلول های بدن ضروری است. پروتئین تشکیل دهنده بخش مهمی از ماهیچه ها، پوست، غدد و اندام افراد می‌باشد. شما می‌توانید با مصرف قلوه میزان پروتئین مورد نیاز خود را دریافت کنید.

شما میتوانید برای خرید قلوه گوسفندی استاربال که کاملا تازه و سالم میباشد به فروشگاه آنلاین پروتئینی استاربال مراجعه و به راحتی محصول مورد نیاز خودتان را خریداری و در کمترین زمان درب منزل خود دریافت کنید.