2777
2789
بیماری ویتیلیگو قسمت هایی از بدنت رنگدانه شو از دست میده و سفید میشه

یه دارویی هست دست سازه خیلی خوبه اثرش البته اگه خیلی از زمان لک‌ شدن نگذشته باشه کامل درمان میکنه

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

استارتر میشه خواهش کنم اسم دکتری که همسرتون رفتن بگین...خیییییلی ضروریه خواهش میکنم 

سلام عزیزم دکتر مقصودلو گرگان رفتن هنوز لکه ها کامل نرفته 

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤
من دوستم پیسی گرفت که بنده خدا سبزه هم بود و لکه های سفید خیلی بد بود ، سال ۸۸ اومد پیش یه دکتر و او ...

عزیزم ادرسشو میدی؟ لطفا 

یا شماره تماسی 

من دخترم 8 سالشه و گرفته و خیلی سریع داره پیش میره

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری برص ( پیسی و یا ویتیلیگو) :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

عزیزم ادرسشو میدی؟ لطفا  یا شماره تماسی  من دخترم 8 سالشه و گرفته و خیلی سریع داره پیش م ...

سلام گلم خیلی وقته ب نی نی سایت سر نزدم الان دیدم بالاتر هم گفته بودم دکتر مقصودلو گرگان رفتن ما خودمون اصالتا از استان گلستانیم دکترای  پوست گرگان خوبن

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤
سلام دخترم منم واگیر شده😔به بیماری پیسی دکتر هم بردم اصلا خوب نمیشه

عزیزم ادرسشو میدی؟ لطفا  یا شماره تماسی  من دخترم 8 سالشه و گرفته و خیلی سریع داره پیش م ... 

سلام گلم خیلی وقته ب نی نی سایت سر نزدم الان دیدم بالاتر هم گفته بودم دکتر مقصودلو گرگان رفتن ما خودمون اصالتا از استان گلستانیم دکترای  پوست گرگان خوبن

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤
عزیزم ادرسشو میدی؟ لطفا  یا شماره تماسی  من دخترم 8 سالشه و گرفته و خیلی سریع داره پیش م . ...

امیدوارم ک دخترتون زودتر درمان بشن.خود بچه ک فعلا نمیدونه ک چیه ولی پدر ومادر عذاب میکشن

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤