2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داروشو فقط یه داروخانه تو اصفهان داره که یه کرم دست سازه، اسم داروخانه زیتون هستش، تا جایی که یادنه ...

ببخشید با این دارو ک میگین کسی از آشناهاتون استفاده کرده ک نتیجه گرفته باشه

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤

من دوستم پیسی گرفت که بنده خدا سبزه هم بود و لکه های سفید خیلی بد بود ، سال ۸۸ اومد پیش یه دکتر و اون براش دارو رو نوشت و سر ۴ ماه کلا از بین رفت، تا جایی که یادمه همین کرم دست ساز بود که این دکتره درمان پیسی رو کشف کرده بود و یه صابون، بعد از چند سال دوباره یکی دو تا لک برگشت فقط زنگ میزنه داروخانه براش کرم رو میفرستن خدا رو شکر خوبه 

، ،
من دوستم پیسی گرفت که بنده خدا سبزه هم بود و لکه های سفید خیلی بد بود ، سال ۸۸ اومد پیش یه دکتر و او ...

خیلی ممنون مهربونم 😘

امیدوارم شوهر من هم نتیجه بگیره

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤
اره عزیزم اخه من از دیشب متوجه چند تا لکه که یکم از پوستم روشن تر هستن روی پیشونیم شدم واقعا استرس گ ...

من خودم ندارم شوهرم درگیره تقریبا ده سالی میشه اول از یه نقطه سفید شروع شد الان یکی دوساله ک کم کم اومده رو صورتش. میگن اگه همون اول ک کمه پماد آ د بزنی میره.تغذیه تو درست کن سردیجات نخور خدایی نکرده بیشتر نشه

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤
من خودم ندارم شوهرم درگیره تقریبا ده سالی میشه اول از یه نقطه سفید شروع شد الان یکی دوساله ک کم کم ا ...

والا رفتم دکتر با لامپ نگاه کرد گفت پی سی نیس یه کرم الکی نوشت گفت بزن بهشون

نمیدونم والا دبگه راست گفت یا نه

خانم محترم ببخشید تونستین کرم بخرین و همسرتوت نتیجه گرفته

سلام رفتن دکتر ؛ ۵ ماهه که دارو مصرف میکنن همراه پماد،خداروشکر داره لکه ها میره؛ 

❤دخترم نفسم🧚‍♀️❤