2777
2789
عنوان

بلاخره حرصشو درآوردم🤣🤣🤣

737 بازدید | 55 پست

همین بدبختی که تاپیک زده بود که سکه نمیدم خواهر نعمتیان🤣🤣

صبح رفتم تامیکش دیدم همه خانما دارن حرص میخورم و با توجه به تربیت و فرهنگ خانوادشون به این میگن کادو بده عیبه و فلان و ایناااااا 

آخ سوزوندمش آخ سوزوندمش تاپکشو قفل کرد ترسو

خانما انقدر ساده نباشین حرص اینجور آدما رو نخورین اینا محبت و جبران محبت و اینا حالیشون نیست سر سفره پدر مادربزرگ بشی این چیزا رو میفهمی نه هر کسی😆

هی اولیت شوهرممم منم اول برا من باید طلا بگیره🤣🤣🤣🤣

@خواهر_آقای_نعمتیان  

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عالمه هم بهم فحش داد و دری وری و هر چی لایق خودش بود گفت تامیکشم قفل کرد نتونستم پاسخگوش باشم گفتم بی جواب نمونه مجبورا براش تامیک زدم وگرنه این جور ادما حتا ارزش هم کلام شدنو ندارن🤣

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

لایک داری😂😂😂👍

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

فرستادم😘

دعواس؟🤔

وا بلا به دور نه تو شان من دعوا نیست من یه چیز کوچیک بهش گفتم این یدفعه گرخید😆

تامیک نه تایپک

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

نمیدونم خانما تو نی نی سایت انقدر حرص میخورن واقعا موندم ارزششو نداره اصلا😆

من نظرم اینه خب وقتی دستمون به جیبمون نمیرسه چرا باید خودمونو بدبخت کنیم برا این چیزا خب نمیتونیم جبران کنیم در حد خودمون بدیم شاید طرف مقابلمون داشته باشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
تامیک نه تایپک

۱۹.۵ حساب کن🤣

بدبخت تا حالا پربازدید شدی؟؟

۳۵۰‌تا اعلان داشتم

اونایی که راهنمایی کردن دستشون درد نکنه منم با توجه به توانم میرم میخرم یه چیزی میدم تو چقدر بیکار یکه فکر کردی حرص منو دراوردی . تاپیکمو قفل کردم چون به نظرم همه به اندازه کافی نظر دادن خودم دارم نظرارو میخونم و سبک سنگین میکنم با شرایطی که داریم‌...

چقدر بیکاری

چقدر بیکاری

چقدر بیکاری

😅😅😅

ادامه بده شاید تاپیکت پربازدید شد...

منکه امروز کلی کار دارم هر چی دلت میخواد بگو من رفتم.

من نظرم اینه خب وقتی دستمون به جیبمون نمیرسه چرا باید خودمونو بدبخت کنیم برا این چیزا خب نمیتونیم جب ...

من که اصلا واسه هر کسی از این کاارااااا نمیکنم که آخرش خودم ناراحت بشم که من بهش احترام گذاشتم ولی اون بی ادبی کرد 

فقط تعداد بعضیاااااا😘